- 40%

- 40%

Teorii științifice în 30 de secunde

Seria: 6710

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Teorii științifice în 30 de secunde


Nota ta:
Preț standard 49,90 lei Preț special 29,94 lei

Versiuni disponibile

Teoria haosului, unificarea, teoria relativității? Pisica lui Schrödinger și legile mișcării? Desigur, cunoști semnificația acestor noțiuni sau, cel puțin, ai auzit de ele. Dar le stăpânești destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a-ți impresiona prietenii? Teorii științifice în 30 de secunde...

Teoria haosului, unificarea, teoria relativității? Pisica lui Schrödinger și legile mișcării? Desigur, cunoști semnificația acestor noțiuni sau, cel puțin, ai auzit de ele. Dar le stăpânești destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a-ți impresiona prietenii?
Teorii științifice în 30 de secunde prezintă, într-o manieră revoluționară, cele mai semnificative și mai controversate 50 de teorii. Experți în domeniul științei au fost provocați să-și abandoneze jargonul pretențios și să încerce să explice, pe înțelesul tuturor, cele mai sofisticate teorii științifice – în doar două pagini, 300 de cuvinte și o ilustrație metaforică. Timpul este relativ, dar devine tot mai prețios într-o lume ce pare să se învârtă din ce în ce mai repede. Acest volum unic îți oferă ocazia să pătrunzi în mintea celor mai mari oameni de știință ai lumii, ca să înțelegi noțiuni fundamentale ale universului nostru.
Paul Parsons este fost editor al publicației Focus, care aparține postului de televiziune BBC. Interesul său pentru știință l-a încurajat să colaboreze cu nenumărate publicații, începând cu Daily Telegraph și până la FHM. Volumul The Science of Doctor Who s-a numărat printre cele 12 cărți care au concurat în 2007 pentru Royal Society Prize for Science Books.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2018
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2228-0
Serie:
attribute_icon

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  2 feb. 2018
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  180 x 230
ISBN  :  978-606-33-2228-0
Serie  :  30 de secunde