- 50%

-50%

Ultima

Preț special 19,95 lei

Reducere 50%

Preț standard 39,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 04.03.2021

MAI ÎNTÂI A FOST MAESTRA. APOI A FOST DOMINA. ACUM ESTE ULTIMA.   Ei au început. Ea va termina.   Dealerul internaţional de artă Elisabeth Teerlinc știe destul de multe despre falsuri. La urma urmelor, și ea este unul. Adevărata ei identitate, cea de Judith Rashleigh, este îngropată sub...

MAI ÎNTÂI A FOST MAESTRA.

APOI A FOST DOMINA.

ACUM ESTE ULTIMA.

 

Ei au început.

Ea va termina.

 

Dealerul internaţional de artă Elisabeth Teerlinc știe destul de multe despre falsuri. La urma urmelor, și ea este unul. Adevărata ei identitate, cea de Judith Rashleigh, este îngropată sub un strat de minciuni. Ca să nu mai vorbim despre cadavrele celor care au fost destul de nesăbuiţi să îi stea în cale.

Dar acum, prinsă în lupta pe viaţa și pe moarte dintre șeful mafiei rusești și un detectiv de poliţie corupt italian, Judith este obligată să creeze o operă de artă chiar și mai îndrăzneaţă – o falsă capodoperă pe care trebuie să o ducă la casa de licitaţii faimoasă unde a lucrat ca umil asistent și să o vândă pentru 150 de milioane de lire sterline.

Dar a-și expune noua sa identitate în lumina reflectoarelor implică un risc mortal. Brutală, sinceră, fără a face compromisuri, mai există o singură ameninţare pe care Judith nu a înfruntat-o încă. Dragostea.

 

„Delicios de decadent.“ – Sunday Mirror

 

„Letal ca Tom Ripley şi seducător precum Bacall.“ – Vogue

 

„Fantastic.“ – Daily Mail

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-3592-1
Traducător(i):
Elena Arhire
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate