- 30%

- 30%

Maestra

Autor: L.S.Hilton
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
87% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 26.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
├ÄNCOTRO S─é TE ├ÄNDREP╚ÜI ATUNCI C├éND AI MERS PREA DEPARTE? ├Än timpul zilei, Judith Rashleigh lucreaz─â la o cas─â de licita╚Ťii din Londra, dar visul ei de a-╚Öi face un nume ├«n lumea artei este m─âcinat ├«ncet, ├«ncet de snobismul ╚Öi corup╚Ťia pe care le ├«nt├ólne╚Öte la tot pasul. Ca s─â ├«╚Öi suplimenteze veniturile, noaptea...

ÎNCOTRO SĂ TE ÎNDREPȚI ATUNCI CÂND AI MERS PREA DEPARTE?

├Än timpul zilei, Judith Rashleigh lucreaz─â la o cas─â de licita╚Ťii din Londra, dar visul ei de a-╚Öi face un nume ├«n lumea artei este m─âcinat ├«ncet, ├«ncet de snobismul ╚Öi corup╚Ťia pe care le ├«nt├ólne╚Öte la tot pasul. Ca s─â ├«╚Öi suplimenteze veniturile, noaptea este animatoare ├«ntr-unul dintre barurile r─âu famate ale capitalei.

Disperat─â s─â realizeze ceva ├«n via╚Ť─â, Judith ╚Ötie c─â trebuie s─â intre ├«n joc. A ├«nv─â╚Ťat s─â se ├«mbrace, s─â vorbeasc─â ╚Öi s─â se comporte pentru a fi pe placul b─ârba╚Ťilor. A ├«nv─â╚Ťat s─â fie o fat─â cuminte.

Dar, dup─â ce descoper─â o conspira╚Ťie la casa de licita╚Ťii, Judith este concediat─â ╚Öi ├«n disperare de cauz─â accept─â s─â-l ├«nso╚Ťeasc─â pe unul dintre clien╚Ťii barului pe Riviera francez─â. Acolo, dup─â o gre╚Öeal─â fatal─â, Judith descoper─â c─â propria via╚Ť─â este ├«n pericol, a╚Öa c─â apeleaz─â la un prieten pe care l-a neglijat mult─â vreme.

Un prieten care a ajutat-o să treacă de necazurile din trecut cu fruntea sus și spatele drept. Un prieten pe care o fată bună ca ea nu ar trebui să îl aibă: furia.

 

ÔÇ×Un roman fantastic de antrenant ╚Öi incitant.ÔÇť Sunday Times┬á

L.S. HILTON este scriitoare ╚Öi jurnalist─â britanic─â. Maestra este primul roman al unei trilogii publicate ├«n 42 de ╚Ť─âri din ├«ntreaga lume. Drepturile de ecranizare au fost achizi╚Ťionate de Sony Pictures

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
392
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3411-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 ian. 2019
Autor(i)  :  L.S.Hilton
Numar pagini  :  392
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-3411-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate