- 35%

- 35%

-34.98%

Ultimul regat. Cântecul sabiei

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 19,44 lei

Reducere 35%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

CÂNTECUL SABIEI este al patrulea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, "la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale" (The Observer), serie care a stat la baza unui excepțional serial de televiziune realizat...

CÂNTECUL SABIEI este al patrulea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, "la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale" (The Observer), serie care a stat la baza unui excepțional serial de televiziune realizat de BBC.

ESTE anul 885, iar în Anglia, divizată în regatul danez din nord și regatul Wessex din sud, domnește pacea. Războinic din instinct și viking din fire, Uhtred, fiul unui nobil din Northumbria, are pământ, soție și copii... și o datorie față de regele Alfred: să mențină granita pe Temes. Dar vikingii au invadat orașul Lundene, cu gândul să cucerească Wessexul.. cu ajutorul lui Uhtred.

FORȚAT să aleagă între jurământul față de rege și valul periculos de schimbări ce se prefigurează, Uhtred trebuie să ia acum decizia care va determina viitorul Angliei.

 

BERNARD CORNWELL scrie un roman istoric şi de aventuri excepţional, un roman despre curaj, trădare, datorie, devotament, dragoste şi luptă, aşa cum se văd prin ochii unui războinic a cărui loialitate este împărţită între două lumi.

 

„Bernard Cornwell descrie scenele de bătălie mai bine decât orice alt autor pe care l-am citit vreodată, clasic sau contemporan.“ George R.R. Martin

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
351
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1987-7
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell s-a născut la Londra și a lucrat în televiziune până când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, cetățeană americană, și s-a mutat în Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate