- 35%

Ultimul regat. Ținuturi în flăcări

Preț special 19,44 lei

Reducere 35%

Preț standard 29,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100

Estimare livrare: 27.01.2021

ŢINUTURI ÎN FLĂCĂRI este al cincilea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional...

ŢINUTURI ÎN FLĂCĂRI este al cincilea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune realizat de BBC.

ESTE OMUL DE ÎNCREDERE al regelui Alfred. A câştigat bogăţii, şi-a adus alături oameni loiali şi o soţie iubitoare. Dar viaţa lui Uhtred este marcată de trădare şi tragedie. Aflat în suferinţă, Alfred îi cere lui Uhtred să jure loialitate faţă de fiul şi moştenitorul său Edward. Uthred va fi nevoit aşadar să apere din nou creştinătatea într-o bătălie în care să zdrobească puterea crescândă a înfricoşătorilor danezi. Astfel, el întâlneşte o femeie mai periculoasă decât orice războinic, o ucigaşă, o intrigantă cu o putere întunecată asupra inimilor bărbaţilor: Skade...

 

BERNARD CORNWELL scrie un roman istoric şi de aventuri excepţional, un roman despre curaj, trădare, datorie, devotament, dragoste şi luptă, aşa cum se văd prin ochii unui războinic a cărui loialitate este împărţită între două lumi.

 

Cel mai mare scriitor de romane istorice din zilele noastre. Washington Post

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jul 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
368
ISBN:
978-606-33-2846-6
Colectie
De același autor Vezi toate

Despre autor

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell s-a născut la Londra și a lucrat în televiziune până când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, cetățeană americană, și s-a mutat în Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Din aceeasi categorie Vezi toate