- 30%

- 30%

-30%

Ultimul regat. Tronul gol

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Ultimul regat. Tronul gol


Nota ta:
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei

Versiuni disponibile

TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scris─â de Bernard Cornwell, o cronic─â a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivant─â ca Urzeala tronurilor, dar inspirat─â din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excep┼úional serial de televiziune...

TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scris─â de Bernard Cornwell, o cronic─â a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivant─â ca Urzeala tronurilor, dar inspirat─â din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excep┼úional serial de televiziune realizat de BBC.

ANGLIA, începutul secolului al X-lea, o perioad─â de profunde schimb─âri. În timpul noilor raiduri vikinge, Æthelred, conduc─âtorul Merciei, moare f─âr─â a l─âsa un mo┼čtenitor legitim. Saxonii din vest î┼či doresc conducerea, dar Uhtred a sus┼úinut-o mult timp pe Æthelflaed, sora regelui Edward al Wessexului ┼či v─âduva lui Æthelred. Foarte iubit─â ┼či respectat─â, aceasta are toate calit─â┼úile unui lider, dar ar putea oare r─âzboinicii saxoni s─â accepte vreodat─â o femeie drept conduc─âtor?

 

BER NARD CONWELL scrie un roman istoric ┼či de aventuri excep┼úional, un roman despre curaj, tr─âdare, datorie, devotament, dragoste ┼či lupt─â, a┼ča cum se v─âd prin ochii unui r─âzboinic a c─ârui loialitate este împ─âr┼úit─â între dou─â lumi.

 

„Cornwell combin─â perfect istoria ┼či personalit─â┼úile Angliei secolului al X-lea cu nenum─ârate scene de b─ât─âlie ┼či tr─âdare. Dac─â exist─â vreun cititor de romane istorice care s─â nu-l fi citit pe Cornwell, recomanda┼úi-i aceast─â serie.“ Library Journal

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Oct 2018
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3071-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard┬áCornwell┬ás-a n─âscut la Londra ╚Öi a lucrat ├«n televiziune p├ón─â c├ónd a ├«nt├ólnit-o pe viitoarea sa so╚Ťie, cet─â╚Ťean─â american─â, ╚Öi s-a mutat ├«n Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 oct. 2018
Autor(i)  :  Bernard Cornwell
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
ISBN  :  978-606-33-3071-1