Ultimul regat. Tronul gol

29,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune...

TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune realizat de BBC.

ANGLIA, începutul secolului al X-lea, o perioadă de profunde schimbări. În timpul noilor raiduri vikinge, Æthelred, conducătorul Merciei, moare fără a lăsa un moştenitor legitim. Saxonii din vest îşi doresc conducerea, dar Uhtred a susţinut-o mult timp pe Æthelflaed, sora regelui Edward al Wessexului şi văduva lui Æthelred. Foarte iubită şi respectată, aceasta are toate calităţile unui lider, dar ar putea oare războinicii saxoni să accepte vreodată o femeie drept conducător?

 

BER NARD CONWELL scrie un roman istoric şi de aventuri excepţional, un roman despre curaj, trădare, datorie, devotament, dragoste şi luptă, aşa cum se văd prin ochii unui războinic a cărui loialitate este împărţită între două lumi.

 

„Cornwell combină perfect istoria şi personalităţile Angliei secolului al X-lea cu nenumărate scene de bătălie şi trădare. Dacă există vreun cititor de romane istorice care să nu-l fi citit pe Cornwell, recomandaţi-i această serie.“ Library Journal

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
336
ISBN:
978-606-33-3071-1
Colectie
De același autor Vezi toate

Despre autor

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell s-a născut la Londra și a lucrat în televiziune până când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, cetățeană americană, și s-a mutat în Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Din aceeasi categorie Vezi toate