lips─â stoc

- 45%

Ultimul regat. Tronul gol

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei

TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scris─â de Bernard Cornwell, o cronic─â a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivant─â ca Urzeala tronurilor, dar inspirat─â din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excep┼úional serial de televiziune realizat de BBC.

ANGLIA, începutul secolului al X-lea, o perioad─â de profunde schimb─âri. În timpul noilor raiduri vikinge, Æthelred, conduc─âtorul Merciei, moare f─âr─â a l─âsa un mo┼čtenitor legitim. Saxonii din vest î┼či doresc conducerea, dar Uhtred a sus┼úinut-o mult timp pe Æthelflaed, sora regelui Edward al Wessexului ┼či v─âduva lui Æthelred. Foarte iubit─â ┼či respectat─â, aceasta are toate calit─â┼úile unui lider, dar ar putea oare r─âzboinicii saxoni s─â accepte vreodat─â o femeie drept conduc─âtor?

 

BER NARD CONWELL scrie un roman istoric ┼či de aventuri excep┼úional, un roman despre curaj, tr─âdare, datorie, devotament, dragoste ┼či lupt─â, a┼ča cum se v─âd prin ochii unui r─âzboinic a c─ârui loialitate este împ─âr┼úit─â între dou─â lumi.

 

„Cornwell combin─â perfect istoria ┼či personalit─â┼úile Angliei secolului al X-lea cu nenum─ârate scene de b─ât─âlie ┼či tr─âdare. Dac─â exist─â vreun cititor de romane istorice care s─â nu-l fi citit pe Cornwell, recomanda┼úi-i aceast─â serie.“ Library Journal

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard┬áCornwell┬ás-a n─âscut la Londra ╚Öi a lucrat ├«n televiziune p├ón─â c├ónd a ├«nt├ólnit-o pe viitoarea sa so╚Ťie, cet─â╚Ťean─â american─â, ╚Öi s-a mutat ├«n Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Este, de asemenea, autorul seriei ├Än c─âutarea Graalului, cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n vremea R─âzboiului de 100 de Ani, al seriei Sharpe, cu care a debutat, ╚Öi al mai multor romane de sine st─ât─âtoare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 19 oct. 2018
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-3071-1