- 80%

Vanatoarea de vrajitoare

Nota ta:
76 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

So╚Ťia unui autor de bestselleruri este ucis─â. Anchetatorii o g─âsesc a╚Öezat─â la masa din sufrageria re╚Öedin╚Ťei luxoase dintr-o suburbie a ora╚Öului Helsinki, ├«n rochie neagr─â de sear─â ╚Öi cu un r├ónjet sinistru pe fa╚Ť─â.

La ├«nceput, pare c─â un psihopat reconstituie cumplitele crime din trilogia V├ón─âtoarea de vr─âjitoare a so╚Ťului victimei. ├Äns─â coordonatoarea investiga╚Ťiei, Jessica Niemi, ├«╚Öi d─â cur├ónd seama c─â nu e vorba despre un singur uciga╚Ö, ci, mai degrab─â, despre zeci de persoane care cred ├«ntr-o form─â sinistr─â de vr─âjitorie, ├«i cunosc fiecare mi╚Öcare ╚Öi sunt ├«ntotdeauna cu un pas ├«naintea ei.

C├ónd cadavrele ├«ncep s─â se adune, Jessica ╚Ötie c─â nu se vor opri p├ón─â nu vor ob╚Ťine ceea ce doresc. Iar c├ónd trecutul ei ├«ntunecat iese la iveal─â, ea ├«╚Öi d─â seama c─â trebuie s─â lupte cu propriii demoni ├«n timp ce ├«ncearc─â cu disperare s─â-i prind─â pe uciga╚Öi ├«nainte ca ace╚Ötia s─â fac─â urm─âtoarea victim─â.

V├ón─âtoarea de vr─âjitoare are toate ingredientele unui roman captivant: sadism, schizofrenie ╚Öi ocultism; seduc╚Ťie, umilin╚Ť─â ╚Öi brutalitate; fidelitate necondi╚Ťionat─â ╚Öi tr─âdare ╚Öocant─â.

ÔÇó

ÔÇ×Un thriller consistent, intens, plin de suspans. Romanul lui Max Seeck este sumbru ╚Öi cu o intrig─â sinuoas─â ÔÇô momentele de revela╚Ťie sunt de fiecare dat─â vii ca ni╚Öte scene de film ╚Öi cu impact uria╚Ö. Seeck de╚Ťine o abilitate stranie de a produce dezv─âluiri menite s─â accelereze pulsul cititorului pe m─âsur─â ce face conexiunile, ├«n acela╚Öi timp cu detectivul din carte. M─âiestria lui ├«n privin╚Ťa ritmului, pl─ânuirea atent─â a intrigii ╚Öi preferin╚Ťa pentru capitolele scurte, rapide ÔÇô toate acestea se combin─â pentru a crea un thriller alert, puternic.ÔÇť Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 20 nov. 2020
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Max Seeck
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 464
ISBN : 978-606-33-6730-4