- 40%

- 40%

Vârsta ingrată

Autor: Henry James
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Vârsta ingrată


Nota ta:
83% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 23,94 lei

Versiuni disponibile

Căsătoria posibilă a Nandei Brookenham creează agitație în cercul său de cunoștințe, dând naștere la pronosticuri și la manevre tactice subtile. Alesul va fi oare domnul Vanderbank, un tânăr economist și înalt funcționar guvernamental, de care e interesată sentimental inclusiv mama ei, sau domnul Mitchett, un...

Căsătoria posibilă a Nandei Brookenham creează agitație în cercul său de cunoștințe, dând naștere la pronosticuri și la manevre tactice subtile. Alesul va fi oare domnul Vanderbank, un tânăr economist și înalt funcționar guvernamental, de care e interesată sentimental inclusiv mama ei, sau domnul Mitchett, un întreprinzător inteligent, extrem de bine situat material și aparent fără complexe?

Și care este rolul bătrânului domn Longdon, cel care pare să nutrească încă o pasiune pentru defuncta Lady Julia, bunica Nandei pe linie maternă, și care o ia pe Nanda sub aripa sa protectoare?

Aparținând celei de-a doua etape de creație a autorului, Vârsta ingrată îndreptățește afirmația lui Conrad că James „nu se află niciodată într-un întuneric prea adânc sau sub un soare prea puternic. Dar simte profund și intens toate nuanțele de umbră".

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2017
Numar pagini:
attribute_icon
512
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2181-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  6 oct. 2017
Autor(i)  :  Henry James
Numar pagini  :  512
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Cele mai frumoase romane de dragoste
ISBN  :  978-606-33-2181-8