- 30%

- 30%

Viața este scurtă, trăieste-o din plin

Autor: Dale Carnegie
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 29,90 lei Preț special 20,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Descriere Viața este scurtă, trăieste-o din plin

"NU UITA CĂ ATUNCI CÂND RELAȚIONEZI CU OAMENII NU AI DE-A FACE CU FIINŢE LOGICE, CI CU FIINŢE EMOŢIONALE.“ DALE CARNEGIE   Destinul tău nu este să fii nefericit, să fii chinuit de teamă și de griji, să ai o sănătate șubredă, să te simți respins sau inferior. Ai în tine puterea de a-ți...

Descriere Viața este scurtă, trăieste-o din plin

"NU UITA CĂ ATUNCI CÂND RELAȚIONEZI CU OAMENII NU AI DE-A FACE CU FIINŢE LOGICE, CI CU FIINŢE EMOŢIONALE.“

DALE CARNEGIE

 

Destinul tău nu este să fii nefericit, să fii chinuit de teamă și de griji, să ai o sănătate șubredă, să te simți respins sau inferior. Ai în tine puterea de a-ți îmbunătăți viața – puterea de a depăşi obstacolele și de a obține fericirea, armonia, sănătatea și prosperitatea. Indiferent dacă ești în pragul vieții de adult sau te afli de mult acolo, nu este niciodată prea târziu să evaluezi ceea ce ai realizat, ceea ce ai fi vrut să realizezi și ceea ce poți realiza în anii ce vin. Chiar dacă viața ta de până acum nu ți-a oferit recompensele pe care ți le-ai dorit, încă mai poți să-ți faci un viitor nu doar mai bun, ci realmente minunat.

În această carte vei descoperi sfaturi bazate pe principiile lui Dale Carnegie și aplicate de milioane de bărbați și femei – despre cum să gestionezi diferitele situații cu care te vei întâlni în viață, cum să-ți consolidezi punctele forte și cum să-ți învingi slăbiciunile, ca să poți depăşi orice obstacol. Îți vei îmbunătăţi astfel interacţiunile atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă sau în afaceri, pentru o viață așa cum îți dorești!

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Jul 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
216
ISBN:
978-606-33-3816-8
Traducător(i):
Irina Nicolaescu
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 20.05.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate