- 70%

- 70%

-70%

Vieți de tinichea

Autor: Paul Harding
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Preț standard 28,80 lei Preț special 8,64 lei

Reducere 70%

în stoc

Estimare livrare: 30.09.2021

Țintuit în patul său de bolnav, înconjurat de familie - soție, soră, copii, nepoți - gata să-l hrănească, să-l spele, să-i citească, George, un fost ceasornicar, simte că timpul se scurge și că lumea lui se închide. În haosul acestei agonii, îl năpădesc amintirile, mai ales cele despre tatăl sau, Howard, un...

Țintuit în patul său de bolnav, înconjurat de familie - soție, soră, copii, nepoți - gata să-l hrănească, să-l spele, să-i citească, George, un fost ceasornicar, simte că timpul se scurge și că lumea lui se închide. În haosul acestei agonii, îl năpădesc amintirile, mai ales cele despre tatăl sau, Howard, un vânzător ambulant care bătea drumurile unui colț de țară din Noua Anglie cu căruța plină de tot felul de fleacuri.

Îndrăgostit de natură, acesta se rătăcea adesea, oprindu-se ore întregi la malul unui râu, pe un câmp sau la marginea unei păduri... ascunzându-și acolo crizele de epilepsie, rușinosul secret al familiei sale. La rândul său, Howard își amintește de propriul tată, predicator, un om "ciudat și blând".

 

Vieți de tinichea este un roman plin de vibrații, un elogiu rafinat al contemplației active, dar și o meditație elegiacă despre iubire și despre frumusețea sălbatică a naturii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2013
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
120x190
Nr. pagini:
attribute_icon
172
ISBN:
attribute_icon
978-606-8494-35-7
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate