- 35%

- 35%

Vieți de tinichea

Autor: Paul Harding
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 28,80 lei Preț special 18,72 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere Vieți de tinichea

Țintuit în patul său de bolnav, înconjurat de familie - soție, soră, copii, nepoți - gata să-l hrănească, să-l spele, să-i citească, George, un fost ceasornicar, simte că timpul se scurge și că lumea lui se închide. În haosul acestei agonii, îl năpădesc amintirile, mai ales cele despre tatăl sau, Howard, un...

Descriere Vieți de tinichea

Țintuit în patul său de bolnav, înconjurat de familie - soție, soră, copii, nepoți - gata să-l hrănească, să-l spele, să-i citească, George, un fost ceasornicar, simte că timpul se scurge și că lumea lui se închide. În haosul acestei agonii, îl năpădesc amintirile, mai ales cele despre tatăl sau, Howard, un vânzător ambulant care bătea drumurile unui colț de țară din Noua Anglie cu căruța plină de tot felul de fleacuri.

Îndrăgostit de natură, acesta se rătăcea adesea, oprindu-se ore întregi la malul unui râu, pe un câmp sau la marginea unei păduri... ascunzându-și acolo crizele de epilepsie, rușinosul secret al familiei sale. La rândul său, Howard își amintește de propriul tată, predicator, un om "ciudat și blând".

 

Vieți de tinichea este un roman plin de vibrații, un elogiu rafinat al contemplației active, dar și o meditație elegiacă despre iubire și despre frumusețea sălbatică a naturii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Mar 2013
Tip coperta:
Broșată
Format:
120x190
Nr. pagini:
172
ISBN:
978-606-8494-35-7
Categorie:
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 15.06.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate