- 70%

Violoncelista

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 14,97┬álei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 14,97┬álei

C├óndva cel mai bogat om din Rusia, Viktor Orlov se afl─â ├«n exil la Londra, de unde poart─â o cruciad─â ├«mpotriva regimului cleptocratic de la Moscova, prin intermediul publica╚Ťiei sale, Moskovskaia Gazeta. Dar c├ónd acesta este g─âsit r─âpus de o moarte violent─â ├«n vila lui din Chelsea, Poli╚Ťia Metropolitan─â stabile╚Öte c─â documentele contaminate cu o neurotoxin─â letal─â aflate pe biroul s─âu au fost aduse de una dintre angajatele lui, o jurnalist─â de investiga╚Ťii. Iar c├ónd aceasta dispare, MI6 o consider─â agent─â a Moscovei ╚Öi o d─â ├«n urm─ârire interna╚Ťional─â.

├Äns─â Gabriel Allon, director al serviciilor de informa╚Ťii israeliene, care ├«i datoreaz─â via╚Ťa lui Orlov, nu este de aceea╚Öi p─ârere. ├Än c─âutarea adev─ârului, el c─âl─âtore╚Öte de la Londra la Amsterdam ╚Öi Geneva, unde Grupul Haydn, controlat de un prieten din copil─ârie al pre╚Öedintelui rus, folose╚Öte ÔÇ×m─âsuri activeÔÇť ├«n stil KGB pentru a submina Occidentul. Doar Gabriel Allon, cu ajutorul unei tinere geniale, angajat─â la cea mai corupt─â banc─â din lume ╚Öi, ├«n timpul liber, violoncelist─â, poate opri asta.

Elegant ╚Öi sofisticat, provocator ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ť, romanul Violoncelista exploreaz─â unul dintre cele mai grave pericole care amenin╚Ť─â ast─âzi Occidentul ÔÇô influen╚Ťa corup─âtoare a banilor murdari m├ónui╚Ťi de Rusia cea lacom─â ╚Öi revan╚Öard─â.

 

ÔÇ×Ritmul romanului Violoncelista nu sl─âbe╚Öte pe tot parcursul ac╚Ťiunii, care se mut─â de la Z├╝rich la Tel Aviv, la Paris ╚Öi mai departe. Daniel Silva ├«╚Öi spune povestea cu verv─â ╚Öi cu o dozare inteligent─â ╚Öi pune la cale suficiente surprize ├«nc├ót s─â-l ia pe nepreg─âtite chiar ╚Öi pe cel mai vigilent cititor.ÔÇť Wall Street Journal

ÔÇ×Asemenea unei diabolice partide de ╚Öah, Violoncelista este o c─âl─âtorie sofisticat─â prin lumea s─âlilor de concert, a muzeelor de art─â, a recep╚Ťiilor de mare ╚Ťinut─â ╚Öi a scenelor ocazionale de v├ón─âtoare, descris─â cu inteligen╚Ťa cinic─â ╚Öi insinu─ârile specifice lui Daniel Silva.ÔÇť Bookreporter.com

Despre Daniel Silva

Daniel Silva

Daniel Silva

DANIEL SILVA este un autor premiat, ale cărui romane, devenite bestselleruri, s-au aflat în mod constant pe locul 1 în topul revistei New York Times.

A publicat: The Unlikely Spy, The Mark of the Assassin, The Marching Season, The Kill Artist, Asasinul englez (The English Assassin), The Confessor, A Death in Vienna, Prince of Fire, The Messenger, The Secret Servant, Moscow Rules, The Defector, The Rembrandt Affair, Portrait of a Spy, The Fallen Angel, The English Girl, The Heist, The English Spy, Văduva neagră (The Black Widow), House of Spies, Cealaltă femeie (The Other Woman) și Fata cea nouă (The New Girl).

Cea mai cunoscută serie de thrillere a sa este cea care îl are ca protagonist pe spionul și restauratorul de artă Gabriel Allon.

Apreciate de critici, c─âr╚Ťile lui Silva sunt bestselleruri interna╚Ťionale, traduse ├«n peste 30 de limbi.

Tr─âie╚Öte ├«n Florida ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa, jurnalistul de televiziune Jamie Gangel, ╚Öi cu gemenii lor, Lily ╚Öi Nicholas.

Pentru mai multe informa╚Ťii, vizita╚Ťi www.danielsilvabooks.com.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 28 apr. 2022
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Daniel Silva
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 464
ISBN : 978-606-33-8984-9