- 25%

Wildfire

Nota ta:
65 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 44,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 44,99┬álei

A fost nevoie doar de o scânteie...

Russ Callaghan și Aurora Roberts se intersectează întâmplător la o petrecere organizată la final de an universitar, când, după mai multe pahare de alcool și câteva provocări, cei doi ajung să aibă o aventură de-o noapte. Nefiind genul care să rămână prea mult prin preajmă după o partidă de sex (și nici care să se aștepte la asta de la un bărbat), Aurora se furișează afară din camera lui Russ înainte ca acesta să aibă ocazia să o întrebe numele complet sau să își adune curajul de a o invita la o întâlnire.

A╚Öadar, mare le este surpriza c├ónd dau nas ├«n nas ├«n prima lor zi ├«ntr-o tab─âr─â de var─â unde sunt am├óndoi supervizori ╚Öi unde au ales s─â mearg─â pentru a sc─âpa de via╚Ťa complicat─â de familie. Russ sper─â c─â, dac─â pleac─â suficient de departe de Maple Hills, nu va mai fi nevoit s─â ├«nfrunte consecin╚Ťele dureroase ale dependen╚Ťei de jocuri a tat─âlui s─âu, ├«n vreme ce Aurora s-a s─âturat s─â cer╚Öeasc─â aten╚Ťie de la oamenii dragi ╚Öi vrea s─â se retrag─â ├«n singurul loc care pentru ea ├«nseamn─â cu adev─ârat acas─â.

Russ este con╚Ötient c─â, dac─â ├«ncalc─â regula care interzice rela╚Ťiile amoroase pe durata taberei, risc─â s─â fie trimis acas─â ├«nainte de sf├ór╚Öitul verii, ├«ns─â, spre nenorocul lui, Aurora nu a fost niciodat─â genul care s─â respecte regulile. Vor reu╚Öi cei doi s─â se rezume la o rela╚Ťie de prietenie? Sau, oare, acea aventur─â de-o noapte a st├órnit ├«n ei un foc ce nu poate fi stins?

 

ÔÇ×Romanul lui Hannah Grace este onest, vulnerabil ╚Öi delicios de sexy.ÔÇť B.K. Borison

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 ian. 2024
Colectie : New Moon
Autor(i) : Hannah Grace
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-630-319-632-9