- 50%

Icebreaker

Nota ta:
78 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei

Ea planifică totul în viață…

însă El este ceva complet neprevăzut

Anastasia Allen muncește de când se știe pentru șansa de a intra în echipa SUA de patinaj artistic la perechi. Și se pare că totul merge conform planului când primește o bursă completă la Universitatea din California și obține un loc în echipă.

Acum nimic nu îi va sta în cale… nici măcar căpitanul echipei de hochei, Nate Hawkins.

Pentru Nathan Hawkins nu există problemă pe care să nu o poată rezolva. În calitate de căpitan, știe că responsabilitatea de a menține echipa unită stă pe umerii lui. Dar când o neînțelegere face ca echipa de patinaj artistic și cea de hochei să împartă același patinoar pentru antrenamente, iar partenerul Anastasiei este accidentat, Nate se trezește schimbând crosa de hochei cu colanți de patinaj și trecând de la un antrenor înfricoșător la unul și mai înfricoșător.

Anastasia și Nate ajung astfel să se antreneze împreună, iar scânteile pasiunii nu întârzie să apară. Însă Anastasia nu își face probleme, fiindcă nu ar putea niciodată să se îndrăgostească de un jucător de hochei… nu?

 

„Hannah Grace a creat personaje tinere și amuzante, dar care își înfruntă problemele cu maturitate – lucru mai rar întâlnit în genul romantic.“ The Nerd Daily

„Odată ce tensiunea dintre el și ea explodează, puteți fi siguri că nu veți dori să fiți prinși citind această carte în public.“ The Nerd Daily

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 mai 2023
Colectie : New Moon
Autor(i) : Hannah Grace
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-630-319-060-0