special_discount_tag

- 25%

- 25%

-24.99%

Acceptarea necondiționată

Autor: Tara Brach
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 39,90 lei Preț special 29,93 lei

Reducere 25%

27,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
29,93 lei
„Senzația că ceva este în neregulă cu mine este precum un gaz invizibil și toxic pe care îl respir mereu“, spune Tara Brach la începutul acestei cărți. Această suferință iese la iveală sub forma judecăților prea aspre despre propria persoană și a...

„Senzația că ceva este în neregulă cu mine este precum un gaz invizibil și toxic pe care îl respir mereu“, spune Tara Brach la începutul acestei cărți. Această suferință iese la iveală sub forma judecăților prea aspre despre propria persoană și a conflictelor din relațiile noastre, a dependențelor și a perfecționismului, a singurătății și a muncii fără limite – toate forțele care ne încorsetează viața și ne fac să ne simțim neîmpliniți.

Scriind cu căldură și claritate, Tara Brach își aduce învățăturile la viață prin intermediul poveștilor personale și al istoricurilor de caz, al interpretărilor noi ale poveștilor budiste și al meditației. Pas cu pas, ne conduce pe calea încrederii în bunătatea noastră intrinsecă, arătându-ne cum putem obține un echilibru între claritate în gândire și compasiune, ceea ce reprezintă esența însăși a acceptării necondiționate. Aceasta nu înseamnă delăsare sau pasivitate. În schimb, facilitează adevărata schimbare: vindecarea fricii și a rușinii și ajutorul oferit pentru a construi relații autentice, bazate pe iubire. Când nu vom mai fi în război cu noi înșine, vom fi liberi să trăim din plin fiecare moment prețios al vieții noastre.

Tara Brach este doctor, psiholog clinician, profesor şi organizator de ateliere de lucru, precum şi fondator și profesor îndrumător la Insight Meditation Community din Washington. Practică meditaţia din 1975 și organizează taberele din centrele de meditaţie budistă din America de Nord. Este şi co-fondator al asociaţiei Buddhist Peace Fellowship din Washington.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
368
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1035-5
Traducator(i):
attribute_icon
Maria Dobrinoiu
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  17 oct. 2016
Autor(i)  :  Tara Brach
Numar pagini  :  368
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Introspectiv
Categorie  :  Religie & Spiritualitate
ISBN  :  978-606-33-1035-5
Traducator(i)  :  Maria Dobrinoiu

Din aceeasi categorie

Vezi toate