Deborah Harkness

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recent─â lucrare universitar─â a ei este o cercetare despre Londra elisabetan─â ╚Öi revolu╚Ťia ╚Ötiin╚Ťific─â.

Cartea pierdut─â a vr─âjitoarelor (A Discovery of Witches, 2011), ╚ścoala Nop╚Ťii (Shadow of Night, 2012) ╚Öi Cartea vie╚Ťii (The Book of Life, 2014) formeaz─â o trilogie care s-a bucurat de un succes uria╚Ö, fiind tradus─â ├«n 40 de limbi ╚Öi v├óndut─â ├«n 3,5 milioane de exemplare.

├Än 2018, Harkness a publicat Fiul timpului (TimeÔÇÖs Convert), roman care inaugureaz─â o nou─â serie, cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n acela╚Öi univers ca primele trei c─âr╚Ťi.

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Ce fel de carti a scris Deborah Harkness?

Deborah Harkness este o autoare de origine americana, profesor de istorie europeana si istoria stiintei. Cea mai populara serie a sa este Cartea pierduta a vrajitoarelor, care sta la baza serialului omonim realizat de HBO Go. Harkness scrie povesti extraordinare despre magie si stiinta, istorie si fictiune, pasiune si putere, iar combinatia sa ambitioasa de detalii stiintifice si istorice este de o profunzime surprinzatoare.

Care sunt cele mai populare carti scrise de Deborah Harkness?

Cele mai populare carti ale autoarei Deborah Harkness aparute la Editura Litera sunt: Cartea pierduta a vrajitoarelor, Scoala noptii si Cartea vietii.