- 40%

Școala nopții

Nota ta:
94 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 29,94 lei

Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși.
Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cu - noscut sub numele de Școala Nopții. Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lu - cru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea. O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.
„Fanii romanului de debut al lui Harkness, Cartea pierdută a vrăjitoarelor, vor fi încântați... Harkness le oferă și în acest volum suficient romantism și emoție pentru a-i face să dea paginile cu sufletul la gură. Cititorii îl vor devora.“
People
„Bucuria pe care Harkness, de formație istoric, o trăiește revizitând trecutul este evidentă pe fiecare pagină... Cititorul este prins ca într-o vrajă, care-l încântă și îl face să citească cele 600 de pagini ale cărții dintr-o suflare...“
Entertainment Weekly

Despre Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recentă lucrare universitară a ei este o cercetare despre Londra elisabetană și revoluția științifică.

Cartea pierdută a vrăjitoarelor (A Discovery of Witches, 2011), Școala Nopții (Shadow of Night, 2012) și Cartea vieții (The Book of Life, 2014) formează o trilogie care s-a bucurat de un succes uriaș, fiind tradusă în 40 de limbi și vândută în 3,5 milioane de exemplare.

În 2018, Harkness a publicat Fiul timpului (Time’s Convert), roman care inaugurează o nouă serie, cu acțiunea plasată în același univers ca primele trei cărți.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 ian. 2019
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Ana Dragomirescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 640
ISBN : 978-606-33-1927-3