- 80%

Fiul timpului

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei

Pe câmpurile de b─ât─âlie din timpul Revolu╚Ťiei Americane, Matthew de Clermont îl întâlne╚Öte pe Marcus MacNeil, un tân─âr doctor din Massachusetts, într-o perioad─â de reviriment politic în care lumea pare a se îndrepta spre un viitor mai luminos. Când Matthew îi ofer─â ╚Öansa s─â devin─â nemuritor ╚Öi s─â se elibereze din chingile educa╚Ťiei lui puritane, Marcus nu rateaz─â ocazia de a deveni vampir. Dar transformarea lui nu e una u╚Öoar─â, iar tradi╚Ťiile vechi ╚Öi responsabilit─â╚Ťile familiei de Clermont intr─â în conflict cu credin╚Ťa profund─â a lui Marcus în libertate, egalitate ╚Öi fraternitate.

În Parisul contemporan, Phoebe Taylor – tân─âra angajat─â de la casa de licita╚Ťie Sotheby’s de care s-a îndr─âgostit Marcus – se preg─âte╚Öte pentru propria c─âl─âtorie spre nemurire. De╚Öi versiunea modernizat─â a procesului pare mai pu╚Ťin complicat─â, cei doi descoper─â c─â provoc─ârile la care este supus─â o fiin╚Ť─â uman─â care dore╚Öte s─â devin─â vampir nu sunt cu nimic mai prejos decât erau în secolul al XVIII-lea. Umbrele de care Marcus credea c─â a sc─âpat cu secole în urm─â se pot întoarce s─â-i bântuie pe amândoi – pentru eternitate.

O poveste de iubire plin─â de pasiune ╚Öi o explorare fascinant─â a puterii tradi╚Ťiei ╚Öi a posibilit─â╚Ťilor de a aduce nu doar schimbarea, ci chiar o revolu╚Ťie, Fiul timpului aduce laolalt─â construc╚Ťia de lumi supranaturale ╚Öi dragostea mocnit─â care au f─âcut ca trilogia Cartea pierdut─â a vr─âjitoarelor s─â aib─â un succes uria╚Ö.

 

Harkness prive╚Öte Revolu╚Ťia American─â ╚Öi pe cea Francez─â cu ochii aten╚Ťi ai istoricului, desenând paralele între cele dou─â perioade nu doar prin ochii vampirilor care au fost martorii acestor evenimente, ci ╚Öi prin apari╚Ťia personajelor istorice importante: marchizul de Lafayette, Benjamin Franklin ╚Öi Thomas Paine.“ Los Angeles Times

 

În Fiul timpului , Deborah Harkness, autoarea C─âr╚Ťii pierdute a vr─âjitoarelor, ╚Ťese o poveste nemuritoare brodat─â cu iubire ╚Öi drame de familie, care este senza╚Ťional de interesant de citit.“ Bustle

 

„V-a╚Ťi gândit vreodat─â ce înseamn─â s─â fii vampir? Deborah Harkness, cunoscuta autoare a C─âr╚Ťii pierdute a vr─âjitoarelor, v─â deschide gustul pentru astfel de pove╚Öti în cel mai recent roman al ei... o poveste de dragoste plin─â de pasiune.“ PopSugar

Despre Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recent─â lucrare universitar─â a ei este o cercetare despre Londra elisabetan─â ╚Öi revolu╚Ťia ╚Ötiin╚Ťific─â.

Cartea pierdut─â a vr─âjitoarelor (A Discovery of Witches, 2011), ╚ścoala Nop╚Ťii (Shadow of Night, 2012) ╚Öi Cartea vie╚Ťii (The Book of Life, 2014) formeaz─â o trilogie care s-a bucurat de un succes uria╚Ö, fiind tradus─â ├«n 40 de limbi ╚Öi v├óndut─â ├«n 3,5 milioane de exemplare.

├Än 2018, Harkness a publicat Fiul timpului (TimeÔÇÖs Convert), roman care inaugureaz─â o nou─â serie, cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n acela╚Öi univers ca primele trei c─âr╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 17 oct. 2019
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Manuela Bulat
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 496
ISBN : 978-606-33-4412-1