lipsă stoc

- 50%

Cartea pierdută a vrăjitoarelor

Nota ta:
89 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei

Un manuscris blestemat aprinde o iubire interzisă.


În inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descoperă în cursul cercetărilor ei un manuscris alchimic – Ashmole 782 – aflat sub o vrajă. Deși se trage dintr-un neam vechi și celebru de vrăjitoare, Diana a renunțat de mult la moștenirea familiei sale în favoarea cercetării universitare și a unei vieți obișnuite, așa că, după o analiză sumară, returnează manuscrisul.

Dar descoperirea ei pune în mișcare o întreagă lume fantastică, atrăgând pe urmele sale deopotrivă demoni, vrăjitoare și vampiri. Printre ei se află și Matthew Clairmont, un vampir genetician pasionat de teoriile lui Darwin, pe cât de periculos, pe atât de enigmatic. Relația care se înfiripă între cei doi amenință să spulbere pacea fragilă care domnește de secole în lumea lor.

O poveste romantică sofisticată și plină de suspans îi unește în încercarea de a descoperi secretele manuscrisului, între ale cărui pagini se află cheia unui trecut misterios și a unui viitor nesigur.

 


„O fantezie pentru adulți plină de imaginație, cu toată magia din Harry Potter sau Amurg... O poveste irezistibilă despre vrăjitorie, știință și o iubire imposibilă.“ People

 


„Un roman plin de detalii istorice strălucitoare și o eroină inteligentă și credibilă pe măsură... Harkness scrie cu entuziasm despre această lume magică.“ Entertainment Weekly

 

Despre Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recentă lucrare universitară a ei este o cercetare despre Londra elisabetană și revoluția științifică.

Cartea pierdută a vrăjitoarelor (A Discovery of Witches, 2011), Școala Nopții (Shadow of Night, 2012) și Cartea vieții (The Book of Life, 2014) formează o trilogie care s-a bucurat de un succes uriaș, fiind tradusă în 40 de limbi și vândută în 3,5 milioane de exemplare.

În 2018, Harkness a publicat Fiul timpului (Time’s Convert), roman care inaugurează o nouă serie, cu acțiunea plasată în același univers ca primele trei cărți.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 ian. 2019
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Oana Cristea
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 656
ISBN : 978-606-33-0555-9