LiteraBlog Care sunt cărțile vedetă în Black Friday, pe litera.ro?

Care sunt cărțile vedetă în Black Friday, pe litera.ro?

A început cel mai mare sale de carte din România cu reduceri de până la -90%, pachete de cărți cadou în fiecare zi, 10.000 de premii garantate și surprizele continuă! 

Ești curios să afli care sunt cărțile vedetă din acest an? Cărțile pe care le-ai pus în wishlist, pe care ți le dorești de mult timp în bibliotecă și care au acum cele mai mari reduceri din an! 

Acum ai ocazia să îți completezi seria de autor Kristin Hannah cu cinci dintre cele mai frumoase cărți ale sale cu reducere de 55% (doar 112,46 lei), sau să citești bestsellerul ce va fi în curând ecranizat – Ultimul mesaj de Laura Dave – cu reducere de 85% la doar 7,49 lei, sau bestsellerul absolut al lui Michaelides – Fecioarele – la reducere de 65%, cu doar 17,47 lei. 

Vezi mai jos mai multe titluri-vedetă la ofertă!

În plus, nu uita de beneficiul transportului gratuit dacă comanda ta depășește valoarea minimă de 149 lei în coșul de cumpărături, sau cadoul zilei pe care îl primești garantat dacă comanzi de minim 199 lei și ticketul norocos!

Află mai multe despre cadourile din Black Friday!

Cadoul zilei de vineri 

Vineri, 11 noiembrie, primești un pachet de 8 volume din colecția „Primele mele povești“! Mica sirenă, Motanul încălțat, Frumoasa adormităBucle aurii și cei trei ursuleți, Cenușăreasa, Rățușca cea urâtă, Hansel și Gretel, Cei trei purceluși sunt povești ale copilăriei care se reunesc în colecția „Primele mele povești“pentru ca micuții cititori din casa ta, din familia ta, să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată, acum drept cadou în Black Friday! Un cadou în valoare de 199 lei la cărți comandate în valoare de minim 199 lei doar pe litera.ro

Cadoul zilei de sâmbătă

Sâmbătă, 12 noiembrie, primești un pachet de 5 volume din colecția „Descoperă psihologia“: Comunicarea nonverbală de Nuria Jar, Inteligența de Roberto Colom, Personalitatea de Maria Del Sol și Fortea Sevilla, Psihopatia – Spectrul răului de Vicente Garrido, Inteligența emoțională, de Pablo Fernandez-Berrocal.

„Descoperă psihologia“ este un proiect editorial inovator ce reunește principalele teme ale psihologiei, prezentate riguros și informativ. Această colecție este reflectarea fidelă a imensei diversități a disciplinei, care aduce mai aproape de publicul larg cele mai importante domenii de cercetare din prezent.

Cadoul zilei de duminică

Duminică, 13 noiembrie, primești un pachet de 15 volume din colecția „Disney – Povești din colecția de aur“: Bambi și fluturele, Elena din Avalor – insula tinereții, Mașini – Brigada de pompieri, Miles în spațiu – Luna fantomă, Regatul de gheață – Sărbători cu Olaf, Sofia Întâi – Inventiva Gwen, Vampirina – V de la Valentine, Frumoasa adormită și Zânele bune, Oliver și prietenii, Clopoțica, Micii Muppets – Șapcastrofă, Doctorița Plușica – Mare ca o balenă, Elena din Avalor – Povestea lui Gecko, Minnie la Paris, Vaiana, Pua și Heihei.

Intră și tu în lumea poveștilor de aur ale copilăriei, cu personajele Disney!

Iar pentru pasionații de cărți thriller, detectiv, mystery, în general pentru fanii Agathei Christie, un cadou special! La cărți comandate de minim 299 lei pe litera.ro cititorii pot primi cadou o cutie de 5 cărți Agatha Christie – seria Hercule Poirot, în valoare de 215 lei, cu mențiunea că cele două oferte de cadou ale zilei nu se cumulează.

Comandă aici!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.