LiteraBlog Începe anul cu un cadou, exclusiv pe Litera.ro. Prinde reducerile de până la 60% și o carte cadou

Începe anul cu un cadou, exclusiv pe Litera.ro. Prinde reducerile de până la 60% și o carte cadou

La început de 2021, pe Litera.ro te așteaptă o promoție de nerefuzat: reduceri la mii de titluri și o carte cadou la fiecare comandă.

În perioada 1–5 ianuarie 2021, titlurile Litera beneficiază o reducere de până la 60%. Iar asta nu e tot: fiecare comandă de peste 99 lei va primi cadou cartea Zen. Arta de a trăi simplu de Shunmyo Masuno.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 10 RON

Mica sirenă. Degețica. Hainele noi ale împăratului de Hans Christian Andersen, Prințesa și bobul de mazăre. Poveste cu pictograme. Nivelul 1, Alfie intră primul și Totul despre Alfie de Shirley Hughes, Oscar vrea o îmbrățișare de David Melling sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 RON fiecare.

Titluri Litera pe care le poți comanda cu mai puțin de 15 RON

Disney. Regatul de gheață II. Citește. Colorează. Lipește, My little pony – Marea carte de colorat, My little pony – În vacanță, Mitologia. Tezeu și minotaurul sunt doar câteva dintre titlurile pentru copii ce beneficiază de 50% reducere.

Și cărțile de dezvoltare personală pot fi achiziționate cu o reducere la 50%. Astfel, El câștigă, ea câștigă de Willard F. Harley Jr., Puterea creierului de David G. Amen și Tana Amen, Controlează-ți timpul ca să-ți controlezi viața de Brian Tracy sunt doar câteva titlurile care pot fi achiziționate la un preț între 10 și 15 RON.

Am pregătit o promoție specială și pentru iubitorii de non-ficțiune: Uniunea Europeană. O foarte scurtă introducere de Simon Usherwood și John Pinder, 50 de idei pe care trebuie să le cunoști. Matematică de Tony Crilly și 50 de idei pe care trebuie să le cunoști. Știință de Paul Parsons și Gail Dixon sunt printre titlurile ce pot fi achiziționate cu 50% reducere.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 20 RON

Bestselleruri Litera precum Privighetoarea de Kristin Hannah, Eu, și totuși alta de Jojo Moyes, Vanessa mea cea întunecată de Kate Elizabeth Russell sunt doar câteva dintre titlurile ce beneficiază de 50% reducere și pot fi achiziționate cu mai puțin de 20 RON fiecare.

Alte titluri care pot fi achiziționate la super-preț: Fiecare cu povestea lui de Jean-Paul Dubois, Dragostea lui Missy de Beth Morrey, Aripi de brumă de Silvia Day.

Pe Litera.ro îi așteaptă reduceri speciale și pe iubitorii de non-ficțiune: Șantajul sentimental de Susan Forward, Super student de Olav Schewe, Cele cinci priorități în viață de John P. Strelecky pot fi achiziționate la mai puțin de 20 RON.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 25 RON

Cu doar 25 RON, cititorii pot comanda bestsellerul Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, dar și Dumnezeu vs. Satana. Vacanță în România de Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu sau Inseparabilele de Simone de Beauvoir.

Alte titluri din această promoție: Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor de Daniel Siegel, Trei zile de Anders Roslund, Zbor în trecut de Kate Quinn.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 30 RON

Și noutățile Litera beneficiază de super-reducere. Vânătoarea de vrăjitoare de Max Seeck, Rebecca de Dauphne du Maurier, Apeirogon de Colum McCann sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 30 RON.

Toate comenzile de peste 99 RON beneficiază de o carte cadou: Zen. Arta de a trăi simplu de Shunmyo Masuno

Despre Zen. Arta de a trăi simplu

Prin intermediul unor lecții clare, practice, ușor de aplicat – câte una pe zi, vreme de 100 de zile –, renumitul călugăr budist Shunmyo Masuno împărtășește cu cititorii săi rodul a secole de înțelepciune și ne învață cum să trăim o viață Zen.

Descoperă cum:

  • dacă-ți aliniezi pantofii după ce-i scoți din picioare, mintea ta poate deveni mai ordonată;
  • dacă-ți unești mâinile în gassho, poți atenua iritarea și conflictele;
  • dacă pui furculița pe farfurie după fiecare înghițitură, poți ajunge să te simți mai recunoscător pentru ceea ce ai;
  • dacă înțelegi conceptul de ichi-go ichi-e, interacțiunile tale zilnice pot căpăta mai mult sens;
  • dacă plantezi o floare și o observi cum crește, poți învăța mai ușor să accepți schimbarea;
  • dacă ieși să privești apusul, fiecare zi poate deveni o sărbătoare.

Fiecare lecție include un desen minimalist, care îți oferă șansa să te relaxezi trăgând aer adânc în piept între două exerciții. Pe parcursul lecțiilor, vei învăța să descoperi fericirea nu căutând experiențe extraordinare, ci făcând mici schimbări în viața ta, căpătând un simț reînnoit al liniștii și al calmului interior.

Ce spun criticii despre Zen. Arta de a trăi simplu, apărută la Editura Litera

„O carte care te atrage încă de la titlu…“ (Elle.com)

Arta de a trăi simplu aduce spiritul budismului Zen în viața de zi cu zi.“ (The Daily Telegraph)

„Plină de forță… Un text de mare frumusețe, ușor de citit, care încurajează gândirea și reflecția profundă, dar, cel mai important, un ghid practic de acțiune Zen.“ (The Japan Times)

„Oferă o soluție pentru dezordinea mentală, așa cum Marie Kondo oferă o soluție pentru dezordinea din gospodărie.“ (Publishers Weekly)

Despre Shunmyo Masuno

Shunmyo Masuno este stareț al unui templu budist Zen din Japonia, vechi de 450 de ani, designer premiat de grădini Zen, cu clienți din toată lumea, și profesor de design ambiental la una dintre cele mai bune școli de artă din Japonia. A ținut prelegeri în multe țări ale lumii, inclusiv la Harvard Graduate School of Design, la Universitatea Cornell și la Universitatea Brown.

Deschide galeria pentru a vedea mai multe fotografii cu cărțile Litera la promoție!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.