LiteraBlog Precomandă „Ultimul mesaj” de Laura Dave cu 15% reducere și transport gratuit!

Precomandă „Ultimul mesaj” de Laura Dave cu 15% reducere și transport gratuit!

Romanul Ultimul mesaj de Laura Dave este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Buzz Books”. Această carte este disponibilă pentru precomandă cu 15% reducere, la prețul de 42,42lei, beneficiază de transport gratuit și va ajunge la cititori începând cu 21 octombrie 2021.

Înainte de a dispărea, Owen Michaels îi trimite soției un bilet în care scrie doar atât: „Protejeaz-o“. În ciuda confuziei și a temerilor ei, Hannah Hall știe exact la cine se referă biletul – la fiica de șaisprezece ani a lui Owen, Bailey, care și-a pierdut de mică mama într-un accident tragic. Bailey, adolescenta care nu vrea să aibă nimic de-a face cu soția tatălui său. În vreme ce apelurile tot mai disperate către Owen rămân fără răspuns, iar șeful soțului ei este arestat de FBI, Hannah află că Owen nu este cine credea ea. Și că Bailey ar putea deține cheia către adevărata identitate a acestuia și către adevăratul motiv al dispariției lui.

Pe măsură ce pun cap la cap elemente legate de trecutul lui Owen, Hannah și Bailey își dau seama că au început să construiască un nou viitor, pe care nici una dintre ele nu l-ar fi putut anticipa.

Prin ritmul său alert, amețitoarele răsturnări de situație și evocările tulburătoare ale unor drame de familie, Ultimul mesaj este un captivant roman de investigație, șocând totodată prin întorsătura emoționantă de la final.

Ce spun criticii despre Ultimul mesaj

„Ultimul mesaj de Laura Dave este un thriller alert și sincer despre sacrificiile pe care le facem pentru cei pe care-i iubim cel mai mult.“ (Real Simple)

„N-o să vă vină să credeți că acesta este primul roman de suspans al Laurei, atât de incisiv și de bine scris este.“ (Book Reporter)

„Lejer și inteligent, în ciuda intrigii tensionate.“ (Vogue)

„Acaparator, antrenant și memorabil.“ (PopSugar)

Captivant.“ (Entertainment Weekly)

Despre Laura Dave

Laura Dave s-a născut pe 18 iulie 1977, la New York, și a crescut în Scarsdale, statul New York. A absolvit Universitatea din Pennsylvania în 1999, unde și-a obținut licența în limba și literatura engleză. Are un masterat în scriere creativă la Universitatea din Virginia. După încheierea studiilor, a lucrat ca jurnalist liber-profesionist pentru agenția de presă ESPN.

Laura Dave este autoarea romanelor Londra este cel mai frumos oraș din America (London Is the Best City in America, 2006), The Divorce Party (2008), The First Husband (2011), Eight Hundred Grapes (2015), Hello, Sunshine (2017), Ultimul mesaj (The Last Thing He Told Me, 2021). A publicat, de asemenea, proză și eseuri în The New York Times, The New York Observer, Redbook și The Huffington Post.

Este căsătorită cu scenaristul Josh Singer, împreună cu care locuiește în Los Angeles.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.