LiteraBlog Precomandă „Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului” de Sarah J. Maas cu 30% reducere

Precomandă „Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului” de Sarah J. Maas cu 30% reducere

Casa Cerului și a Aerului, al doilea volum al seriei Orașul Semilunii de Sarah J. Maas este în curs de apariție la Editura Litera. Poate fi comandat la precomandă, cu 30% reducere, la 48,93 lei, și va ajunge la cititori începând cu 8 aprilie 2022.

Bryce Quinlan avea o viață perfectă – muncea din greu în fiecare zi și petrecea de zor în fiecare noapte – până când un demon i-a ucis cei mai buni prieteni și a lăsat-o sfâșiată de durere, rănită și singură. Când acuzatul ajunge în spatele gratiilor, dar crimele continuă, Bryce se trezește în mijlocul cercetărilor și își jură că va face tot ce poate pentru a-și răzbuna prietenii.

Hunt Athalar este un celebru înger căzut, sclav la Arhanghelii pe care a încercat mai demult să-i răstoarne de la putere. Abilitățile lui feroce și puterea incredibilă au fost folosite cu un singur scop: să-i asasineze pe dușmanii stăpânului său, fără să pună întrebări. Dar fiindcă un demon a dat peste cap tot orașul, i se oferă o șansă incredibilă: va fi liber, dacă o va ajuta pe Bryce să găsească criminalul.

Bryce și Hunt ajung în subsolurile cele mai insalubre ale Orașului Semilunii, unde descoperă o putere întunecată ce amenință tot ce au mai drag pe lume. În același timp, sunt cuprinși de o pasiune înflăcărată, care ar putea să-i elibereze pe amândoi dacă s-ar lăsa în voia ei.

Cu personaje de neuitat, o poveste incitantă de iubire și pagini întregi de acțiune plină de suspans, Casa Pământului și a Sângelui, al doilea volum din seria Orașul Semilunii, îi dă ocazia autoarei să ne arate ce înseamnă durerea pierderii, prețul libertății și puterea dragostei.

Ce spun criticii despre Casa Cerului și a Aerului

„O adevărată lecție despre cum se creează o lume în ficțiune. Nu ratați această carte!“ (Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood)

Despre Sarah J. Maas

Sarah J. Maas este autoare de bestselleruri care au ajuns nr. 1 pe lista New York Times și sunt foarte apreciate la nivel internațional. A scris seriile Court of Thorns and Roses și Throne of Glass, iar acum lucrează la seria Orașul Semilunii. Cărțile ei au fost publicate în 37 de limbi. Sarah s-a născut la New York, iar în prezent trăiește în Pennsylvania împreună cu soțul, fiul și un câine.

În această serie au apărut:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.