LiteraBlog Precomandă volumul „Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult” de Dr. Tim Cantopher

Precomandă volumul „Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult” de Dr. Tim Cantopher

Volumul Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult de Dr. Tim Cantopher este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția Introspectiv. Cartea este disponibilă la precomandă cu 30% reducere, la prețul de 34,93 lei, și va ajunge la cititori începând cu 23 iunie 2021.

Trei din patru adulți se vor simți copleșiți de stres într-un anumit moment din viață – dacă nu cumva în mod constant. Deși este o condiție foarte subiectivă, un lucru este cert: prea mult stres și incapacitatea de a rezista la acesta te pot îmbolnăvi.

Dr. Tim Cantopher a diagnosticat și a ajutat sute de oameni suferind de boli provocate de stres și, în această carte, ne prezintă concluziile trase după decenii de cunoștințe acumulate. Ne ajută să înțelegem cauzele stresului (trecute și prezente) și să recunoaștem oamenii care îl pot agrava. Oferă tratamente și strategii pentru a face față bolilor provocate de stres de care am putea suferi – fie că sunt fizice sau psihologice – și ne sfătuiește cum să ne vindecăm și să nu ne mai îmbolnăvim.

Scrisă în stilul deja caracteristic autorului, împletind cunoștințe deosebite prezentate pe înțelesul tuturor cu strategii foarte eficiente, această carte te va repune pe șinele spre starea de bine și o viața mai calmă și trăită mai frumos.

Despre Dr. Tim Cantopher

Dr. Tim Cantopher a studiat la University College London și University College Hospital. S-a format ca psihiatru la St James’ Hospital din Portsmouth și la St George’s Hospital Medical School. Din 1983 este membru al Colegiului Regal al Psihiatrilor, iar în 1999 a fost ales în conducerea acestuia.

A colaborat în calitate de consilier psihiatru cu Priory Group of Hospitals din 1993 până în 2015. A mai publicat o serie de proiecte de cercetare în domeniul psihiatriei. Este autorul cărților Cum să facem față persoanelor toxice (Editura Litera, 2019), Depressive Illness: The curse of the strong, Beating Insomnia și Dying for a Drink.

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.