LiteraBlog Prinde marea lichidare de stoc pe Litera.ro. Te așteaptă reduceri de până la 90%, doar în perioada 20–24 ianuarie 2021

Prinde marea lichidare de stoc pe Litera.ro. Te așteaptă reduceri de până la 90%, doar în perioada 20–24 ianuarie 2021

În perioada 20–24 ianuarie 2021, titlurile Litera beneficiază o reducere de până la 90% și transport gratuit la comenzile de peste 149 lei, în cadrul campaniei „Marea lichidare de stoc“.

Mii de titluri pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri care merg de la 0,99 RON și până la 29,97 RON.

Titluri Litera la 0,99 RON

Dinozauri. Prima mea carte de colorat, La fermă. Prima mea carte de colorat, Răzbunătorii. Uniți contra unei amenințări comune sunt câteva dintre titlurile pentru copii ce pot fi achiziționate cu doar 0,99 RON în cadrul campanei „Marea lichidare de stoc“.

Cu 0,99 RON pot fi achiziționate și titluri pentru adulți precum: Aventurile lui Sherlock Holmes: Liga roșcaților de Arthur Conan Doyle sau Ofițerul prusac de D.H. Lawrence.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 5 RON

Printre titlurile pentru copii ce pot fi achiziționate cu 5 RON se numără: Prima mea carte pentru familie, Pictăm împreună de Jane Hissey, Masha și ursul. Vacanța pe gheață – Povești și jocuri, Basmele copilăriei illustrate de Tony Wolf – Lampa lui Aladin și alte povestiri orientale.

Totodată, Vis febril de Samanta Schweblin, Rivalitate de Edith Wharton, Misiuni la limita imposibilului de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal, Stalin de Elena Dundovich sunt doar câteva din titlurile pentru adulți care beneficiază de această ofertă specială.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 10 RON

Pentru iubitorii de non-ficțiune, această lichidare de stoc este momentul prielnic pentru a achiziționa titlurile preferate la super-preț. 1924. Anul care l-a creat pe Hitler de Peter Ross Range, Gestapo. Istoria poliției secrete a lui Hitler, Rețeta succesului de John Maxwell, Selfie de Will Storr și Frica. Trump la Casa Albă de Bob Woodward sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 RON pe Litera.ro.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 15 RON

Ultima scrisoare de dragoste de Jojo Moyes, Răpirea lui Edgardo Mortara de David I. Kertzer, Ultimul dintre oamenii președintelui de Bob Woodward, A fost odată ca niciodată. O istorie alternativă a fericirii de Derren Brown sunt doar câteva dintre titlurile Litera care costă doar 15 RON.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 20 RON

Bestsellerul Secretul orhideei de Lucinda Riley este doar unul dintre titlurile Litera ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 20 RON.

Am pregătit surprize și pentru părinți: Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks și Enciclopedia spațiului. National Geographic sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate la super-reducere.

Iar pentru iubitorii de non-ficțiune, am pregătit reduceri de neratat la titluri precum: Psihologia în 30 de secunde, Psihologia prostiei de Jeanne-Francois Marmionne, Scurtă istorie a Europei. De la Pericle la Putin de Simon Jenkins.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.