lipsă stoc

- 85%

Calea întâlnirii

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 5,99 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 5,99 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Dr. JORGE BUCAY (născut în 1949, la Buenos Aires), unul dintre cei mai cunoscuți scriitori argentinieni contemporani, lucrează ca psihoterapeut. Cărțile sale au ajutat milioane de persoane din întreaga lume să își schimbe viața.
Autonomia individuală, întâlnirea cu dragostea, confruntarea cu durerea și pierderea, căutarea fericirii, experiența extraordinară a iluminării, acestea sunt cele cinci căi esențiale pe care trebuie să le parcurgem pentru a ne atinge împlinirea ca ființe umane.
„Natura umană constă în faptul de a te simți incomplet în singurătate. Concepția că se iubește o singură dată în viață și pentru totdeauna e o minciună. Sexul este un lucru, și iubirea un altul.“ Dacă nu ar exista un „noi“, spune Jorge Bucay, viața noastră ar fi pustie. Autorul încalcă numeroase tabuuri și răstoarnă idei preconcepute pentru a ne arăta de ce eșuăm uneori atunci când căutăm iubirea, ce înseamnă dragostea, sexul și relațiile și care sunt problemele pe care le pot provoca acestea. Vom descoperi astfel că în orice tip de relație este vitală libertatea de a alege și că doar aceia care învață să se accepte pe ei înșiși vor putea să îl accepte pe celălalt așa cum este. Un îndemn la reflecție privitor la modul în care fiecare întâlnire cu semenii noștri ne poate ajuta să devenim mai buni.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 sept. 2018
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Jorge Bucay
Traducator(i) : Irina Brateș
Tip Coperta : Broșată
Format : 137 x 200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-3014-8