special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Calea întâlnirii

Autor: Jorge Bucay
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
17,94 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Dr. JORGE BUCAY (născut în 1949, la Buenos Aires), unul dintre cei mai cunoscuți scriitori argentinieni contemporani, lucrează ca psihoterapeut. Cărțile sale au ajutat milioane de persoane din întreaga lume să își schimbe viața. Autonomia individuală, întâlnirea cu dragostea, confruntarea cu durerea și pierderea,...

Dr. JORGE BUCAY (născut în 1949, la Buenos Aires), unul dintre cei mai cunoscuți scriitori argentinieni contemporani, lucrează ca psihoterapeut. Cărțile sale au ajutat milioane de persoane din întreaga lume să își schimbe viața.
Autonomia individuală, întâlnirea cu dragostea, confruntarea cu durerea și pierderea, căutarea fericirii, experiența extraordinară a iluminării, acestea sunt cele cinci căi esențiale pe care trebuie să le parcurgem pentru a ne atinge împlinirea ca ființe umane.
„Natura umană constă în faptul de a te simți incomplet în singurătate. Concepția că se iubește o singură dată în viață și pentru totdeauna e o minciună. Sexul este un lucru, și iubirea un altul.“ Dacă nu ar exista un „noi“, spune Jorge Bucay, viața noastră ar fi pustie. Autorul încalcă numeroase tabuuri și răstoarnă idei preconcepute pentru a ne arăta de ce eșuăm uneori atunci când căutăm iubirea, ce înseamnă dragostea, sexul și relațiile și care sunt problemele pe care le pot provoca acestea. Vom descoperi astfel că în orice tip de relație este vitală libertatea de a alege și că doar aceia care învață să se accepte pe ei înșiși vor putea să îl accepte pe celălalt așa cum este. Un îndemn la reflecție privitor la modul în care fiecare întâlnire cu semenii noștri ne poate ajuta să devenim mai buni.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3014-8
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Brateș
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  6 sept. 2018
Autor(i)  :  Jorge Bucay
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137 x 200
colectie  :  Introspectiv
Categorie  :  Religie & Spiritualitate
ISBN  :  978-606-33-3014-8
Traducator(i)  :  Irina Brateș

Din aceeasi categorie

Vezi toate