- 50%

Calea spre iluminare

0% of 100
RRP: 49,99 lei Preț special 25,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,99 lei Preț special 25,00 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Deși artistă și ilustratoare de meserie, Florence Scovel Shinn a devenit faimoasă datorită celor câteva cărți pe care le-a scris și care, generații la rând, s-au dovedit extraordinare surse de inspirație pentru cititorii dornici să preia controlul asupra propriei lor vieți. Scrierile ei ne încredinţează că puterea lui Dumnezeu se află în orice lucru, cât de mărunt, și că, dacă ne concentrăm mintea în direcția corectă, devenim capabili să ne vindecăm singuri și să atragem succesul.

Refuzată de editori, Florence Scovell Shinn şi-a publicat singură, în 1925, Jocul vieții și cum să-l jucăm, în care afirmă că succesul, sănătatea și prosperitatea fiecăruia dintre noi depind de aplicarea unor legi spirituale simple și clare. A urmat Cuvântul tău este o baghetă magică (1928), care susține că ceea ce spunem influențează felul cum gândim și, ca atare, ne modelează situația de viață, idei pe care gânditoarea americană le-a dus mai departe în volumul Ușa secretă către succes, apărut în 1940. Puterea cuvântului rostit este o culegere de gânduri și însemnări editate postum, în 1945.

Filozofia lui Florence Scovel Shinn, precursoare a ceea ce numim azi „gândire pozitivă“, alătură meditațiilor și recomandărilor despre puterea gândului mici povești din „viața adevărată“, menite să prezinte ideile metafizice într-un stil simplu și accesibil oricui.

Calea spre iluminare, care include pentru prima oară în România toate cele patru volume ale celebrei autoare, este un ghid cuprinzător cu ajutorul căruia poți învăța să transformi înfrângerea în victorie, sărăcia în bogăție, teama în credință și resentimentele în iubire.

JOCUL VIEȚII ȘI CUM SĂ-L JUCĂM

CUVÂNTUL TĂU E O BAGHETĂ MAGICĂ

UȘA SECRETĂ CĂTRE SUCCES

PUTEREA CUVÂNTULUI ROSTIT

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 mar. 2022
Colectie : Introspectiv
Traducator(i) : Carmen Neacșu, Maria Dobrinoiu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-8675-6