- 40%

Camera secreta

Nota ta:
65 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

1969, ajunul Anului Nou. În timp ce familia Hilton de la Conacul Tiselor se pregătește să găzduiască petrecerea de revelion, fetița lor dispare. Suspiciunile cad asupra lui Bobby James, fiul fermierului din vecini, ultimul care a văzut-o pe Alice înainte de dispariție. Deși susține că e nevinovat, Bobby este trimis într-o instituție corecțională. Alice n-avea să mai fie găsită.

În prezent. Arhitecta Willow James lucrează la un proiect de dezvoltare imobiliară la Parcul Tiselor când află că domeniul ascunde un secret. Pe măsură ce sapă tot mai adânc în trecut, descoperă o întreagă rețea de persecuții și nedreptăți. Willow știe că singura cale de a împiedica trecutul să se repete este să îndrepte o mare greșeală.

Timp de mai multe decenii, soarta familiilor Hilton și James s-a intersectat pe domeniul Tiselor. Totul a început cu secretul unei moașe, de mult îngropat, dar care, dacă este descoperit, ar putea să salveze cele două familii de la tragedia care le leagă ca un blestem. Și ar putea fi cheia care să-i elibereze pe toți...

Emily Gunnis, autoarea bestsellerului Fetița din scrisoare, ne propune un nou roman captivant, puternic și emoționant, povestea a două familii și a secretului distrugător care le unește.

 

„Convingător, plin de răsturnări de situație, sfâșietor... Un roman care îți rămâne în minte. Am fost complet captivată.“ Sophie Kinsella

„O carte grozavă, cu adevărat greu de lăsat din mână. Ritm alert, inteligent construită și, pe alocuri, de o tristețe deznădăjduită – toate atributele unui bestseller.Lesley Pearse

Extrem de captivant, tensionat și intens. Un roman cu încărcătură emoțională, obsedant, impresionant.Adele Parks

Despre Emily Gunnis

Emily Gunnis

Emily Gunnis

Emily Gunnis este una dintre cele patru fiice ale autoarei de bestsellere Penny Vincenzi. După licență, a lucrat pentru BBC, ca scenaristă de filme de televiziune, însă disciplina profesională nu i s-a potrivit. Concomitent cu căutările profesionale care au urmat, Emily Gunnis s-a orientat către o carieră literară.

Primul ei roman este Fetița din scrisoare (The Girl in the Letter), care a fost publicat mai întâi în format electronic, în 2018, apoi în format tipărit, în 2019.

În acest moment, a terminat documentarea și este în curs de redactare a celui de al doilea roman al său, The Lost Child, care urmează să apară în cursul anului 2020.

Emily Gunnis trăiește în Sussex împreună cu soțul și cele două fiice, Greace și Eleanor.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 5 mai 2022
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Emily Gunnis
Traducator(i) : Mihaela-Magdalena Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-8987-0