- 45%

Cei trei muschetari

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Tânărul d’Artagnan sosește la Paris pentru a se alătura vestitului corp de gardă al regelui, dar constată aproape imediat că, din cauza firii sale impetuoase, ar trebui să se dueleze chiar cu unii dintre bărbații cărora a venit să le jure loialitate – Athos, Porthos și Aramis, trei prieteni inseparabili, cei trei muschetari.

În scurt timp parte a grupului acestora, loialitatea lui d’Artagnan față de noii săi aliați îl face să intre în conflict cu mașinațiile cardinalului Richelieu și ale lui Milady, mâna sa dreaptă. Și atunci când tânărul erou se îndrăgostește de frumoasa, dar inaccesibila Constance, se trezește aruncat într-o lume a conspirațiilor și a minciunilor, iar singurii pe care se poate baza sunt prietenii săi, muschetarii.

Poveste emoționantă despre prietenie și aventură, Cei trei muschetari este unul dintre cele mai influente și populare romane ale literaturii franceze.

 

Cei trei muschetari este cel mai distractiv roman de aventuri din câte s-au scris vreodată. Personajele sale, Athos, Porthos, Aramis și d’Artagnan, au părăsit bibliotecile pentru a coborî în stradă. Mulți tineri francezi au învățat de la ei ce înseamnă insolența și prietenia, dar au descoperit și fatalitatea iubirii visând la frumoșii umeri ai lui Milady și la ochii ei aducători de pierzanie. Kléber Haedens

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 mar. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Ticu Archip și Milton Fanny Lehrer
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 896
ISBN : 978-606-33-6836-3