- 40%

- 40%

Școala de fotografie. Editarea digitală

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Școala de fotografie. Editarea digitală


Nota ta:
Preț standard 67,33 lei Preț special 40,40 lei

Versiuni disponibile

Editarea digitală și postprocesarea sunt aspecte ale fotografiei digitale care stârnesc multe contradicții. Unii spun că nu trebuie să te abați de la o reproducere complet fidelă și nealterată a subiectului original; alții, dimpotrivă, susțin că poți face orice vrei cu imaginea ta. Cartea de față abordează subiectul...

Editarea digitală și postprocesarea sunt aspecte ale fotografiei digitale care stârnesc multe contradicții. Unii spun că nu trebuie să te abați de la o reproducere complet fidelă și nealterată a subiectului original; alții, dimpotrivă, susțin că poți face orice vrei cu imaginea ta. Cartea de față abordează subiectul dintr-o perspectivă situată între cele două extreme.

Primele capitole ale cărții se referă la instrumentele și tehnicile folosite în procesarea Raw, iar cele din urmă la postprocesare.

Familiarizează-te cu aspectele de bază ale optimizării imaginilor, de la ajustarea expunerii, a tonalităților și a culorilor până la îmbunătățirea clarității și eliminarea zgomotului. Apoi explorează posibilitățile avansate ale editării, precum folosirea layerelor, conversia fotografiilor în alb-negru, colorarea manuală, alcătuirea unei panorame, crearea unei imagini HDR.

Acceptă provocările lansate de Michael Freeman și folosește tehnicile descrise pentru a-ți pune în valoare creativitatea.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2015
Numar pagini:
attribute_icon
160
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată, cu clapete
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-983-6

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  16 ian. 2015
Autor(i)  :  Michael Freeman
Numar pagini  :  160
Tip Coperta  :  Broșată, cu clapete
Format  :  210 x 235
ISBN  :  978-606-686-983-6