- 35%

- 35%

CRISTALE. Tot ce trebuie să știi pentru vindecare, purificare, dragoste, energie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 89,90 lei Preț special 58,44 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere CRISTALE. Tot ce trebuie să știi pentru vindecare, purificare, dragoste, energie

Cristale este ghidul esențial pentru 500 dintre cele mai cunoscute, mai rare sau recent descoperite pietre. Fiecare cristal este fotografiat, iar proprietățile, istoria și utilizările acestuia sunt explicate. Conținând mai multe cristale decât orice altă carte de acest tip, aceasta prezintă: • Ponturi pentru alegerea,...

Descriere CRISTALE. Tot ce trebuie să știi pentru vindecare, purificare, dragoste, energie

Cristale este ghidul esențial pentru 500 dintre cele mai cunoscute, mai rare sau recent descoperite pietre. Fiecare cristal este fotografiat, iar proprietățile, istoria și utilizările acestuia sunt explicate. Conținând mai multe cristale decât orice altă carte de acest tip, aceasta prezintă:

• Ponturi pentru alegerea, purificarea, încărcarea și îngrijirea cristalelor;

• O introducere în istoria cristalelor;

• Un ghid pas cu pas pentru utilizarea cristalelor în viața de zi cu zi, fie pentru meditație, pentru noroc sau pentru dragoste, acasă, la serviciu sau în călătorie.

Aceasta este singura carte de care aveți nevoie pentru a stăpâni puterea cristalelor și a vă bucura de sănătate și fericire în viață.

 

Cassandra Eason este cercetător de nivel internațional în fenomene paranormale, expert în cristale și în vindecarea cu ajutorul cristalelor. A scris pentru numeroase ziare și reviste și a avut multe apariții televizate în calitatea sa de expert în fenomene paranormale. Este autoarea bestsellerurilor Every Woman a Witch și The Illustrated Guide to Healing Crystals. 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Sep 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
150x210
Nr. pagini:
416
ISBN:
978-606-33-2770-4
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 21.05.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate