- 55%

Cuplul de la nr. 9

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 27,00 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Când Saffron Cutler, însărcinată, se mută în casa din Skelton Place numărul 9, împreună cu iubitul ei, Tom, și se apucă de renovare, ultimul lucru la care se așteaptă este ca meșterii să descopere rămășițe umane. Rămășițele a două corpuri, mai precis. Criminaliștii stabilesc că trupurile au fost îngropate în urmă cu treizeci de ani. Saffy nu are de ce să se îngrijoreze – până când poliția deschide o anchetă și cere să stea de vorbă cu fosta proprietară. Bunica ei, Rose.

Rose se află la un cămin de bătrâni. Suferă de Alzheimer, deci memoria ei e tot mai confuză. Nu poate să-i ajute pe polițiști, dar este clar că ceva își amintește. Pe măsură ce amintirile fragmentare ale lui Rose ies la suprafață, iar poliția sapă tot mai adânc în trecut, Saffy se teme că ea și casa sunt supravegheate.

Ce s-a întâmplat în urmă cu treizeci de ani? De ce n-a semnalat nimeni dispariția victimelor? Ce rol a jucat bunica ei? Este Saffy acum în pericol?

 

„Poveștile a trei femei se derulează într-o narațiune întunecată, tensionată, captivantă și deseori emoționantă, până când iese la iveală adevărul înspăimântător. Acest halucinant roman al lui Claire Douglas îi va cuceri pe fanii Fionei Barton și ai Paulei Hawkins.“ Booklist

„Secrete, schelete, mame și fiice și câteva răsturnări de situație șocante. Un thriller excepțional. Mi-a plăcut enorm.“ Eve Chase, autoarea bestsellerului Casa de sticlă

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 ian. 2023
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Claire Douglas
Traducator(i) : Sanda Spiridon
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-606-33-9691-5