- 25%

- 25%

Dieta cu încărcătură glicemică. Program de 7 zile pentru slăbire rapidă

Autor: Nigel Denby
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 14,38 lei

Reducere 25%

lipsă stoc

Descriere Dieta cu încărcătură glicemică. Program de 7 zile pentru slăbire rapidă

Doriți să vă eliberați de povara dietelor fără rezultate și de calcularea la nesfârșit a caloriilor? Vă e foame tot timpul și nu mai ieșiți cu prietenii în oraș de teamă să nu cădeți în ispită? A trecut foarte mult timp de când nu ați mai mâncat o prăjitură cu ciocolată? Dacă răspunsul la aceste...

Descriere Dieta cu încărcătură glicemică. Program de 7 zile pentru slăbire rapidă

Doriți să vă eliberați de povara dietelor fără rezultate și de calcularea la nesfârșit a caloriilor? Vă e foame tot timpul și nu mai ieșiți cu prietenii în oraș de teamă să nu cădeți în ispită? A trecut foarte mult timp de când nu ați mai mâncat o prăjitură cu ciocolată?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, atunci ar trebui să știți că există programe de slăbire și diete „prietenoase“, care propun o alimentație echilibrată, bogată și bazată pe rețete bune la gust. Dieta cu încărcătură glicemică este una dintre ele. Cartea conține un program de slăbire bazat pe meniuri săptămânale, pornind de la principiul conform căruia, pentru a pierde în greutate, trebuie favorizate alimentele cu încărcătură glicemică scăzută, pe care o veți afla consultând tabelele prezentate.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Mar 2011
Tip coperta:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
186
ISBN:
978-606-600-224-0
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate