- 60%

Reseteaza-ti metabolismul. Cum iti poti prelungi viata prin post intermitent, reciclarea proteinelor si dieta ketogenica

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 24,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 24,00 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Vrei să îți ameliorezi afecțiunile cronice, să rămâi sănătos mai mult timp și să ajungi la greutatea dorită?

În fiecare dintre noi există un mecanism străvechi care elimină toxinele, declanșează arderea grăsimilor și protejează celulele de stresul oxidativ, împiedicându-le să devină canceroase. Fenomenul se numește autofagie, iar când funcționează, acest proces complex nu doar că ne ajută să evităm tot felul de boli — de la diabet la demență — și să trăim o viață sănătoasă, dar încetinește și procesul de îmbătrânire.

Dar cum putem activa autofagia prin dietă? Cât de des ar trebui să postim și pentru cât timp? Ar trebui să nu mâncăm deloc sau să ne limităm doar la anumiți macronutrienți? Sprijinindu-se pe o mulțime de date științifice, volumul de față răspunde la aceste întrebări și la multe altele. În plus, include și numeroase recomandări și idei practice pentru rezultate durabile, explicând în detaliu pe ce anume se bazează dieta ketogenică.

 

„După mulți ani de cercetare, James Clement a creat cea mai bună carte pe care am citit-o despre post și autofagie!David A. Sinclair, autor al bestsellerului Lifespan

„Există o cale ușoară prin care să ne menținem celulele sănătoase și tinere. James Clement a spart codul ca noi toți să rămânem tineri pentru mai mult timp. Citește această carte!Dave Asprey, autor al bestsellerului The Bulletproof Diet

 

JAMES W. CLEMENT a devenit cunoscut în lumea științifică prin studiul dedicat supercentenarilor, inițiat în 2010, alături de prof. George M. Church de la Facultatea de Medicină de la Harvard. Este interesat în principal de cercetările biomedicale avansate, care să-i ajute pe oameni să trăiască mai mult, mai sănătos și să întârzie procesul de îmbătrânire.

KRISTIN LOBERG a colaborat la scrierea mai multor cărți ajunse bestsellere New York Times, printre care Alimente care ucid creierul, alături de David Perlmutter.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 ian. 2023
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8167-6