lipsă stoc

- 50%

Fata anonimă

Nota ta:
98 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 24,95 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Din dorința de a câștiga ușor niște bani, Jessica Farris se înscrie ca subiect al unui studiu psihologic despre etică și moralitate inițiat de doamna doctor Shields, psihiatru și profesor universitar. Ea crede că tot ce trebuie să facă e să răspundă la câteva întrebări, să încaseze banii și să plece. Dar întrebările devin din ce în ce mai dificile și, pe măsură ce studiul se mută din sala de examinare în lumea reală, linia dintre realitate și experiment se estompează, iar Jess simte că doamna doctor Shields pare să știe nu doar ce gândește ea, ci și ce ascunde. Prin urmare, comportamentul Jessicăi va fi nu doar monitorizat, ci și manipulat. Prinsă într-o rețea de atracții, înșelăciuni și gelozie, Jess află rapid că unele obsesii pot fi mortale.

 

Hendricks și Pekkanen sunt mai bune ca niciodată… Nu veți ghici ultima răsturnare de situație.“ People Magazine

 

Feriți-vă de psihologii ciudați... autoarele știu exact cum să manipuleze pasiunea pentru pericol a personajelor pentru a le aduce pe marginea prăpastiei… și a le provoca să sară.New York Times Book Review

 

Plin de răsturnări de situație care te lasă cu răsuflarea tăiată… suspans de primă mână.Publishers Weekly

 

„O carte pentru fanii romanului Soția dintre noi de Hendricks și Pekkanen. Această poveste incomodă îi va face să se gândească de două ori ce secrete pot fi împărtășite și dacă etica și morala contează cu adevărat atunci când trebuie să îi protejezi pe cei pe care îi iubești.“ Library Journal

 

„Hendricks și Pekkanen dozează suspansul cu măiestrie, până la final.Booklist

Despre Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Greer Hendricks a activat peste două decenii  ca redactor la Simon & Schuster. Înainte de a-şi începe  cariera de scriitoare, a lucrat la revista Allure şi  şi-a obţinut masterul în jurnalism la Universitatea Columbia.
Scrierile sale au apărut în publicaţiile The New York Times  şi Publishers Weekly. Locuieşte în Manhattan  împreună cu soţul şi cu cei doi copii.

Sarah Pekkanen, autoare a opt bestselleruri  internaţionale, fost jurnalist de investigaţii  şi redactor de revistă, şi-a publicat scrierile în periodice  precum The Washington Post, USA Today şi multe altele.
Are trei fii şi locuieşte lângă Washington D.C.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 aug. 2019
Colectie : Buzz Books
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 480
ISBN : 978-606-33-4051-2