special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Inima lui Devin MacKade

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

3,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
În calitate de șerif, Devin MacKade știe că menirea lui este să-i protejeze pe locuitorii orășelului Antietam, din Maryland, și face asta cu dăruire și cu pasiune. Însă, de mai bine de doisprezece ani, inima și gândurile lui sunt la Cassie Dolan. Doisprezece ani în care o vede căsătorită cu bărbatul nepotrivit, un...

├Än calitate de ╚Öerif, Devin MacKade ╚Ötie c─â menirea lui este s─â-i protejeze pe locuitorii or─â╚Öelului Antietam, din Maryland, ╚Öi face asta cu d─âruire ╚Öi cu pasiune. ├Äns─â, de mai bine de doisprezece ani, inima ╚Öi g├óndurile lui sunt la Cassie Dolan. Doisprezece ani ├«n care o vede c─âs─âtorit─â cu b─ârbatul nepotrivit, un b─ârbat care a c─âzut ├«n patima alcoolului, care consider─â c─â b─âtaia e rupt─â din rai ╚Öi c─â are puteri depline asupra so╚Ťiei ╚Öi asupra celor doi copii. ╚śi, ├«n tot acest timpul, Devin ├«ncearc─â s─â fie un bun prieten pentru Cassie, s─â fie un ╚Öerif exemplar pentru ora╚Ö ╚ÖiÔÇŽ s─â se conving─â pe sine ├«nsu╚Öi c─â poate avea ÔÇĺ ╚Öi iubi ÔÇĺ ╚Öi alte femei. ├Äns─â divor╚Ťul lui Cassie ├«l face pe Devin s─â-╚Öi dea seama c─â a a╚Öteptat mult prea mult ╚Öi c─â r─âbdarea lui a ajuns la limit─â, a╚Öa c─â este hot─âr├ót s─â-╚Öi urmeze, ├«ntr-un final, chemarea inimii. Dar oare Cassie are curajul s─â fac─â ╚Öi ea acela╚Öi lucru?

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, ╚Öi majoritatea au intrat ├«n topurile de v├ónz─âri realizate de New York Times. C─âr╚Ťile ei au fost publicate ├«n 35 de ╚Ť─âri, ├«n peste 400 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2016
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
224 x 107
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0371-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 feb. 2016
Autor(i)  :  Nora Roberts
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  224 x 107
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0371-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate