- 50%

- 50%

-50%

Miresele MacGregor

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“   Patriarhul clanului MacGregor este puternic, bogat ╚Öi mai ales decis s─â-╚Öi continue obiceiul de a se amesteca în vie╚Ťile celor dragi. La vârsta de 90 de ani, Daniel nu vrea nimic mai mult decât s─â-╚Öi vad─â nepoatele m─âritate, fericite ╚Öi preg─âtite s─â continue...

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“

 

Patriarhul clanului MacGregor este puternic, bogat ╚Öi mai ales decis s─â-╚Öi continue obiceiul de a se amesteca în vie╚Ťile celor dragi. La vârsta de 90 de ani, Daniel nu vrea nimic mai mult decât s─â-╚Öi vad─â nepoatele m─âritate, fericite ╚Öi preg─âtite s─â continue genera╚Ťia MacGregor. Tinerele veri╚Öoare locuiesc împreun─â la Boston ╚Öi sunt foarte mul╚Ťumite s─â se concentreze pe construirea unei cariere de succes în domeniile pe care ╚Öi le-au ales. Dar Laura, Gwendolyn ╚Öi Julia descoper─â curând ceea ce p─ârin╚Ťii lor ╚Ötiau de mult – c─â Daniel MacGregor are un talent înn─âscut pentru pe╚Ťit, a╚Öa c─â deja le-a ales fetelor candida╚Ťii perfec╚Ťi, despre care este convins c─â vor fi so╚Ťii ideali. Nu-i mai r─âmâne decât s─â pun─â lucrurile în mi╚Öcare… bineîn╚Ťeles f─âr─â ca vreunul dintre cei implica╚Ťi s─â b─ânuiasc─â m─âcar ceva.
Trei superbe pove╚Öti de dragoste, pline de pasiune ╚Öi umor, î╚Öi vor g─âsi împlinirea la magicul Hyannis Port, când Daniel MacGregor va reu╚Öi s─â ofere fiec─ârei nepoate darul pe care banii nu-l pot cump─âra – o iubire ca-n pove╚Öti!

 

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, ╚Öi majoritatea au intrat în topurile de vânz─âri realizate de New York Times. C─âr┼úile ei au fost publicate în 35 de ╚Ť─âri, în peste 400 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2016
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
Nr. pagini:
attribute_icon
304
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1045-4
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate