lipsă stoc

- 50%

Trăiește clipa

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Laurel McBane este pasionată de arta culinară și creează cele mai extravagante și mai strălucitoare torturi și deserturi, tușa finală a unei nunți perfecte, așa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienții lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-și închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic și inteligent, exact așa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Iar Del se poartă cu ea atât de protector și de drăguț, încât Laurel nu crede că ar putea să depășească vreodată granița prieteniei.

Dar, când temperamentul ei se dezlănțuie și o aduce în brațele lui într-un sărut pătimaș, Laurel va trebui să-și învingă temerile adânc înrădăcinate din propria minte și să transforme clipa de pasiune într-o eternitate de iubire.

 

Fiecare volum din Cvartetul mireselor a intrat direct pe primul loc în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți. 

 

„Încă o dovadă că flerul Norei Roberts pentru crearea unor cupluri adorabile este imposibil de negat.“ Publishers Weekly

 

„Transformarea unei prietenii de-o viață într-o iubire pasională este minunat explorată în această poveste de dragoste romantică. Nora Roberts nu dezamăgește niciodată și acest roman este un adevărat panaceu pentru tristețe.RT Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 nov. 2019
Colectie : Alma
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-4205-9