Intelege-ti umbra. Jurnal si caiet de lucru complet

Nota ta:
40 % of 100
49,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.07.2024

Versiuni disponibile

Înfruntă-ți fricile și acceptă vindecarea prin acest ghid al lucrului cu umbra

Sinele din umbră este partea inconștientă a ființei noastre, unde trăiesc frica, rușinea și trauma. Să înveți să accepți și să îți înțelegi mintea din umbră se numește lucrul cu umbra – și este primul pas către eliberarea credințelor limitative ce te pot ține pe loc. Prin intermediul exercițiilor și îndemnurilor ghidate, acest caiet de lucru și jurnal cuprinzător îi ajută pe cititori să se conecteze cu sinele lor ascuns și să navigheze prin declanșatorii emoționali ai minții lor din umbră, astfel încât să se poată vindeca, să poată crește și îmbunătăți fiecare aspect al vieții lor.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU SINELE TĂU DIN UMBRĂ Începe cu o introducere detaliată care te ghidează prin elementele de bază ale lucrului cu umbra, chiar dacă nu l-ai mai practicat niciodată.

PORNEȘTE ÎN DESCOPERIREA SINELUI TĂU Deschide-ți mintea cu ajutorul unor îndemnuri și exerciții precum urmărirea emoțiilor timp de o săptămână sau stabilirea unui nou obiectiv, iar apoi reflectă asupra progresului tău în secțiunea de jurnal.

PROFITĂ DE ÎNDRUMAREA UNUI EXPERT Învață de la un life coach, specialist în traumă și practicant cu experiență al lucrului cu umbra, pe măsură ce îți vindeci răni vechi și treci prin viață cu zâmbetul pe buze.

 

KELLY BRAMBLETT este life coach și specialist în tratarea traumelor. Misiunea sa este de a răspândi un mesaj de speranță și de a‑i inspira pe ceilalți să vindece colectivitatea, vindecându‑se mai întâi pe ei înșiși.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 mai 2024
Traducator(i) : Gabriel Tudor
Tip Coperta : Broșată
Format : 160x198
Numar pagini : 224
ISBN : 978-630-319-882-8