- 30%

- 30%

Inteligența animală. Uimitoare dovezi de emoții și gânduri la diferite specii animale

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 20,93 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,93 lei
Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii un pește? Dar un liliac, o albină sau un tigru?Oare au ei gânduri și emoții ca ale noastre? Cu siguranță, animalele gândesc și simt mult mai mult decât credem noi. În plus, sunt capabile de lucruri uimitoare, pe care noi le descoperim abia acum. De exemplu, furnicile se învață...

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii un pește? Dar un liliac, o albină sau un tigru?Oare au ei gânduri și emoții ca ale noastre? Cu siguranță, animalele gândesc și simt mult mai mult decât credem noi. În plus, sunt capabile de lucruri uimitoare, pe care noi le descoperim abia acum. De exemplu, furnicile se învață una pe alta drumul spre casă, păsările-grădinar folosesc perspectiva în construirea cuibului, câinii pot învăța sute de cuvinte, ciorile și porumbeii pot recunoaște și deosebi chipurile umane, coțofenele se pot recunoaște în oglindă, iar lista ar putea continua la nesfârșit.

Nu numai maimuțele antropoide, elefanții și delfinii sunt specii inteligente, așa cum se credea până de curând. Ultimele descoperiri ale cercetătorilor arată că nu trebuie să ai un creier mare pentru a fi deștept.

Inteligența animală ne poartă în lumea speciilor deștepte, de la papagali la cimpanzei, făcându-ne cunoștință cu cercetători simpatici și descoperirile lor incredibile. Scrisă cu umor și inteligență, cartea Virginiei Morell ne demonstrează că animalele (și mintea lor) merită cunoscute, respectate și iubite.

Virginia Morell este cunoscută datorită articolelor sale din prestigioase reviste de știință precum National Geographic, Science, Smithsonian. Este, de asemenea, autorea cărților de succes Ancestral Passions, Blue Nile și Wildlife Wars (scrisă în colaborare cu Richard Leakey).

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2013
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-286-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  9 sept. 2013
Autor(i)  :  Virginia Morell
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Iq230
Categorie  :  Educatie & Cultura Generala
ISBN  :  978-606-686-286-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate