Limba si literatura romana. Teste pentru evaluarea nationala. Clasa a IV-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
18,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
18,90 lei
Dragul nostru elev, Știm că ai muncit mult în clasa a IV-a și că ai învățat multe lucruri noi. Îți propunem să dovedești ce ai învățat rezolvând testele pentru limba română asemănătoare cu subiectele propuse pentru Evaluarea Națională. Vei citi texte literare și texte informative, vei răspunde la întrebări...

Dragul nostru elev,

Știm că ai muncit mult în clasa a IV-a și că ai învățat multe lucruri noi. Îți propunem să dovedești ce ai învățat rezolvând testele pentru limba română asemănătoare cu subiectele propuse pentru Evaluarea Națională.

Vei citi texte literare și texte informative, vei răspunde la întrebări despre ce ai citit, vei alege răspunsul corect din mai multe răspunsuri date, vei formula opinii personale, vei realiza scurte compuneri.

Unele exerciții din fiecare test s-ar putea să ți se pară ușoare, iar altele, mai dificile. Vei reuși să găsești de fiecare dată răspunsul corect dacă vei reciti textul și vei căuta acolo indiciile necesare. Toate informațiile de care ai nevoie sunt în text. Este important să citești textul cu mare atenție și să te întorci la el ori de câte ori vei simți nevoia! Nu te lăsa păcălit de întrebările ce par foarte ușoare! Gândește-te bine înainte de a da răspunsul!

Îți urăm succes și sperăm că acest caiet îți va fi util în pregătirea pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a IV-a!

Autoarele

 

Aprobat de MEN prin ordinul 5318/2019.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6441-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  8 sept. 2020
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  205x260
Categorie  :  Auxiliare
ISBN  :  978-606-33-6441-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate