- 35%

- 35%

Mama și copilul. Ghid de creștere a copilului mic

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 99,00 lei Preț special 64,35 lei

Reducere 35%

lipsă stoc

Descriere Mama și copilul. Ghid de creștere a copilului mic

Creşterea şi îngrijirea unui nou-născut sau a unui copil mic implică aptitudini, dar şi informaţii pe care părinţii trebuie să le obţină rapid şi uşor, pentru a şti cum să-l hrănească, să-l spele, să-l aline şi să-i trateze problemele de sănătate curente. Este esenţial ca părinţii...

Descriere Mama și copilul. Ghid de creștere a copilului mic

Creşterea şi îngrijirea unui nou-născut sau a unui copil mic implică aptitudini, dar şi informaţii pe care părinţii trebuie să le obţină rapid şi uşor, pentru a şti cum să-l hrănească, să-l spele, să-l aline şi să-i trateze problemele de sănătate curente. Este esenţial ca părinţii să găsească o sursă de încredere, cum este această carte, care să le ofere sfaturi practice acurate şi eficiente.

Pentru a le pune la dispoziţie părinţilor informaţii complete şi aduse la zi, o echipă de specialişti în pediatrie a conceput acest ghid practic bogat ilustrat. În capitole ample care acoperă toate aspectele copilăriei mici, precum şi în pagini pliante speciale sunt prezentate elementele de bază ale îngrijirii unui bebeluş şi procedurile de prim ajutor, precum şi un ghid lună de lună cu detalii privind evoluţia copilului în primii trei ani de viaţă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Sep 2016
Tip copertă:
Cartonată
Format:
200 x 250
Nr. pagini:
392
ISBN:
978-606-21-0100-8
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate