- 35%

Manual complet de pescuit. 317 sfaturi esențiale

Preț special 61,99 lei

Reducere 35%

Preț standard 95,37 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Echipează-te! Cum să alegi cele mai bune momeli și cum să te adaptezi la orice situație și tip de apă în care ai de gând să pescuiești. Învață cum să adaptezi echipamentul, să profiți de dotările ambarcațiunii și multe altele. Pornește la drum! De la pârâuri mici la râuri mari, de la...

Echipează-te! Cum să alegi cele mai bune momeli și cum să te adaptezi la orice situație și tip de apă în care ai de gând să pescuiești. Învață cum să adaptezi echipamentul, să profiți de dotările ambarcațiunii și multe altele.

Pornește la drum! De la pârâuri mici la râuri mari, de la iazuri la lacuri întinse și de la golfuri la oceanul deschis, sute de strategii testate în teren te vor ajuta să prinzi mai mult pește, cu sau fără barcă.

Alege cârligul! Fie că ai ieșit la prins biban-soare împreună cu copiii sau urmărești știuca vieții tale, tehnicile și tacticile din această carte îți vor transforma expediția într-un succes.

Găsește peștele! Ghizi profesioniști de pescuit îți spun unde și cum să găsești biban, șalău de trofeu, păstrăv uriaș și nu numai, chiar în apele de lângă casă. 

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2014
Tip copertă:
Flexi
Format:
190 x 240
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-686-582-1
Colectie
Din aceeasi categorie Vezi toate