- 40%

- 40%

Ne-am ieșit cu toții complet din minți

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Ne-am ieșit cu toții complet din minți


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

În copilărie, Rosemary obișnuia să vorbească tot timpul. Atât de mult, încât părinții ei îi cereau să înceapă cu mijlocul atunci când voia să povestească ceva. Acum, Rosemary a intrat la colegiu și vorbește foarte puțin. și, categoric, nu vorbește despre familia ei. Deși a rămas singură la părinți, a avut...

În copilărie, Rosemary obișnuia să vorbească tot timpul. Atât de mult, încât părinții ei îi cereau să înceapă cu mijlocul atunci când voia să povestească ceva. Acum, Rosemary a intrat la colegiu și vorbește foarte puțin. și, categoric, nu vorbește despre familia ei.

Deși a rămas singură la părinți, a avut cândva o soră de aceeași vârstă cu ea, Fern, și un frate mai mare. Amândoi au dispărut din viața ei. Ceva unic legat de Fern o face să ne spună povestea ei: de la mijloc către sfârșit și înapoi la început.

O carte despre despre dragoste, familie și secrete; și despre două surori care nu seamănă cu nici unele pe care le-ați cunoscut vreodată.


„Un roman de o mare sensibilitate, incredibil de inteligent, profund și ambițios.“       (Khaled Hosseini)


„Vocea narativă este cea care te izbește de la început: robustă, ironică, inteligentă, surprinzătoare.“       (The New York Times Book Review)


„Un roman de o complexitate tehnică și intelectuală extraordinară și, deopotrivă, extrem de emoționant.“       (Kirkus Reviews)

 

„O voce narativă uimitoare, deopotrivă lirică și spirituală, ironică și melancolică... Fowler știe să spună povești care interesează și farmecă în același timp.“       (San Francisco Chronicle)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
May 2015
Numar pagini:
attribute_icon
352
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
colectie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-533-9
Traducator(i):
attribute_icon
Mirella Acsente

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  18 mai 2015
Autor(i)  :  Karen Joy Fowler
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Clasici Litera
ISBN  :  978-606-741-533-9
Traducator(i)  :  Mirella Acsente