- 20%

Maine in batalie sa te gandesti la mine

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 47,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 47,99 lei

Marta l-a cunoscut recent pe Víctor când îl invită la cină în apartamentul ei din Madrid, în timp ce soțul este plecat cu afaceri. După ce fiul ei de doi ani adoarme în sfârșit, Marta și Victor se retrag în dormitor. În timp ce se dezbracă, Marta se simte brusc rău și, în mod inexplicabil, moare în brațele lui. Ce ar trebui să facă Víctor? Să scoată caseta compromițătoare din robotul telefonic? Să lase mâncare copilului pentru micul-dejun? Intră în panică și părăsește casa. Însă familia Martei își dă seama că ea nu a fost singură când a murit, iar Deán, soțul văduv, este hotărât să afle cine a împărțit patul cu ea în noaptea aceea. Víctor, obișnuit cu o viață de prefăcătorie, constată că nu poate trăi în umbră pentru totdeauna. Iar Javier Marías, maestrul european al secretelor, a ceea ce minciunile dezvăluie și adevărul poate ascunde, se află pe un teren sigur în acest roman profund, ciudat și minunat.

Mâine în bătălie să te gândești la mine este o meditație captivantă și emoționantă asupra puterii pe care morții o au asupra celor vii.

 

„Elegant, cerebral... Marías este un talent uimitor... Proza sa este ambițioasă, ironică, filosofică și, mai presus de orice, plină de compasiune.“ The New York Times

„Marías este unul dintre cei mai buni scriitori contemporani.“ J.M. Coetzee

„Marías este pur și simplu uimitor.“ The Times Literary Supplement

„Un stilist desăvârșit.“ The Times

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 nov. 2023
Autor(i) : Javier Marias
Tip Coperta : Broșată
Format : 127X197
Numar pagini : 432
ISBN : 978-630-319-408-0