- 65%

Orasul Semilunii. Casa Cerului si a Aerului

Nota ta:
76 % of 100
RRP: 69,90┬álei Pre╚Ť special 24,47┬álei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,90┬álei Pre╚Ť special 24,47┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Bryce Quinlan ╚Öi Hunt Athalar ├«ncearc─â s─â revin─â la normalitate ÔÇô poate c─â au salvat Ora╚Öul Semilunii, dar cu at├ótea schimb─âri ├«n vie╚Ťile lor din ultima vreme, vor mai ales o ╚Öans─â de a se relaxa. De a o lua mai ├«ncet. De a-╚Öi dea seama ce le rezerv─â viitorul.

Asterii s-au ╚Ťinut de cuv├ónt p├ón─â acum, l─âs├óndu-i pe Bryce ╚Öi Hunt ├«n pace. Dar, odat─â cu rebelii care diminueaz─â puterea Asterilor, amenin╚Ťarea pe care o reprezint─â conduc─âtorii cre╚Öte. Pe m─âsur─â ce Bryce, Hunt ╚Öi prietenii lor sunt atra╚Öi ├«n planurile rebelilor, alegerea devine clar─â: s─â p─âstreze t─âcerea, ├«n timp ce al╚Ťii sunt oprima╚Ťi, sau s─â lupte pentru ceea ce este corect. Iar ei nu s-au priceput niciodat─â s─â p─âstreze t─âcerea.

├Än aceast─â continuare sexy ╚Öi plin─â de ac╚Ťiune a bestsellerului Casa P─âm├óntului ╚Öi a S├óngelui, Sarah J. Maas ╚Ťese o poveste captivant─â despre o lume pe cale s─â explodeze ÔÇô ╚Öi despre oamenii care vor face orice pentru a o salva.

 

ÔÇ×O adev─ârat─â lec╚Ťie despre cum se creeaz─â o lume ├«n fic╚Ťiune. Nu rata╚Ťi aceast─â carte!ÔÇť Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 21 apr. 2022
Colectie : New Moon
Autor(i) : Sarah J. Maas
Traducator(i) : Georgeta Loredana Voicil─â
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 960
ISBN : 978-606-33-8734-0