lipsă stoc

- 50%

Pachet 2 carti Alex Michaelides

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 96,80 lei 48,40 lei

lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită

RRP: 96,80 lei 48,40 lei

RRP: 96,80 lei 48,40 lei

"Aș vrea să mulțumesc cititorilor români. Este incredibil! Mi se pare foarte interesant că deși nu am fost încă în România, aflu că oamenii au citit cartea mea, că le-a plăcut. Este un sentiment fantastic și mă face foarte fericit. Așadar, sunt extrem de recunoscător cititorilor români și abia aștept să îi întâlnesc personal."

Alex Michaelides, autorul cărții-fenomen Pacienta tăcută, vândută într-un număr record de 50 de țări și în peste 4 milioane de exemplare.

Vă recomandăm cel mai nou bestseller semnat de Alex Michaelides, Fecioarele.

„Cel mai important roman despre mediul universitar de la Istoria secretă a Donnei Tartt... Milioanele de cititori care au apreciat Pacienta tăcută vor fi încântați să afle că Alex Michaelides ne surprinde iarăși cu o întorsătură de situație imposibil de anticipat.“ Tony Parsons

Pachetul conține

Despre Alex Michaelides

Alex Michaelides

Alex Michaelides

Alex Michaelides  s-a născut în Cipru, tatăl său fiind grec-cipriot, iar mama englezoaică.

A studiat literatura engleză la Universitatea Cambridge și a făcut un masterat pentru a deveni scenarist la Institutul American de Film din Los Angeles.

A scris scenariul filmului The Devil You Know (2013), cu Rosamund Pike, și a fost coscenarist la The Con is On (2018), cu Uma Thurman, Tim Roth, Parker Posey și Sofia Vergara.

Pacienta tăcută (2019) este primul său roman.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Colectie : Buzz Books
Tip Coperta : Broșată
Threshold Days : 0