- 55%

Pacientul

Nota ta:
74 % of 100
RRP: 49,99┬álei Pre╚Ť special 22,50┬álei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,99┬álei Pre╚Ť special 22,50┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Joseph M. este cel mai vechi ┼či cel mai bizar pacient al unui spital de psihiatrie din New England. Faima lui tenebroas─â const─â ├«n efectul catastrofal pe care ├«l are asupra celor care vin ├«n contact cu el: asistentele, infirmierii ╚Öi doctorii care se ocup─â de el pentru un timp sf├ór╚Öesc prin a ├«nnebuni sau chiar prin a se sinucide.

Nou-sosit ├«n spital, ├«mpotriva tuturor avertismentelor ╚Öi interdic╚Ťiilor, t├ón─ârul medic psihiatru Parker H. are ambi╚Ťia de a-l vindeca pe pacientul care nu a putut fi ├«nc─â diagnosticat. La prima vedere, Joe pare perfect ra╚Ťional, coerent ╚Öi chiar charismatic. ╚śi tocmai de la charisma lui porne╚Öte dezastrul. Dar care ar fi puterea lui Joe asupra celorlal╚Ťi dac─â ace╚Ötia nu ar avea propriii demoni, propriile spaime ╚Öi co╚Ömaruri?

Construit sub forma unor postări succesive pe internet, Pacientul este un roman alert, tensionat, cu un parcurs imprevizibil și cu un deznodământ șocant, tulburător.

 

ÔÇ×Un roman de debut percutant ╚Öi ├«nfrico╚Ö─âtor... Nara╚Ťiunea ╚Öi intriga sunt captivante, construite pe incursiuni ├«ndr─âzne╚Ťe ├«n psihologie ╚Öi replici dure... de o intensitate savuroas─â.ÔÇť Kirkus Reviews

 

ÔÇ×Nara╚Ťiunea din Pacientul construie╚Öte pas cu pas o teroare care va acapara cititorul ├«ntr-un lan╚Ť ne├«ntrerupt de spaime.ÔÇť New York Journal of Books

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 15 oct. 2020
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Jasper DeWitt
Traducator(i) : Alexandru Cormoș
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-6348-1