- 30%

- 30%

Prin ochii ei

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
85% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 34,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
34,93 lei
Louise este o mam─â singur─â, secretar─â, prins─â în rutina de zi cu zi. Într-una din rarele ei seri în ora╚Ö, întâlne╚Öte un b─ârbat într-un bar ╚Öi imediat ies scântei. De╚Öi pleac─â dup─â ce se s─ârut─â, e încântat─â c─â în cele din urm─â a creat o leg─âtur─â cu...

Louise este o mam─â singur─â, secretar─â, prins─â în rutina de zi cu zi. Într-una din rarele ei seri în ora╚Ö, întâlne╚Öte un b─ârbat într-un bar ╚Öi imediat ies scântei. De╚Öi pleac─â dup─â ce se s─ârut─â, e încântat─â c─â în cele din urm─â a creat o leg─âtur─â cu cineva.

Când ajunge la serviciu luni, Louise îl întâlne╚Öte pe noul ei ╚Öef, David. B─ârbatul de la bar. B─ârbatul c─âs─âtorit de la bar... care îi spune c─â s─ârutul a fost o gre╚Öeal─â teribil─â, dar care înc─â nu-╚Öi poate lua ochii de la ea.

Apoi Louise se ciocne╚Öte de Adele, care este nou─â în ora╚Ö ╚Öi are nevoie de o prieten─â. Dar se întâmpl─â ca tocmai ea s─â fie c─âs─âtorit─â cu David. Iar dac─â v─â închipui╚Ťi c─â ╚Öti╚Ťi cum se va sfâr╚Öi aceast─â poveste, mai gândi╚Ťi-v─â, pentru c─â Prin ochii ei nu seam─ân─â cu nici o alt─â carte pe care a╚Ťi citit-o pân─â acum. David ╚Öi Adele par s─â formeze cuplul perfect. ╚śi atunci de ce este David atât de obsedat de control? ╚śi de ce este Adele atât de speriat─â?

Pe m─âsur─â ce Louise este atras─â în rela╚Ťia cu David ╚Öi Adele, ea ajunge s─â-╚Öi pun─â tot mai multe întreb─âri ╚Öi s─â g─âseasc─â tot mai pu╚Ťine r─âspunsuri.

Singurul lucru clar e faptul c─â ceva în acest mariaj este complet în neregul─â. Dar Louise nu poate ghici amploarea problemei – ╚Öi cât de departe poate merge cineva ca s─â-╚Öi protejeze secretele c─âsniciei. Prin ochii ei este un roman în care Sarah Pinborough reinventeaz─â clasicul triunghi amoros, luându-i complet prin surprindere pe cititori.

„Un thriller extraordinar... Pinborough p─âstreaz─â permanent suspansul – nu ╚Ötim niciodat─â cine pe cine manipuleaz─â – pân─â când, la final, afl─âm c─â am fost cu to╚Ťii complici la acest teribil joc al min╚Ťii.“ The New York Times Book Review

„Un thriller psihologic plin de întors─âturi de situa╚Ťie... Pinborough îi va uimi chiar ╚Öi pe cititorii împ─âtimi╚Ťi ai genului.“ Publishers Weekly

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
416
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3541-9
Traducator(i):
attribute_icon
Adriana B─âdescu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  6 mar. 2019
Autor(i)  :  Sarah Pinborough
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130 x 200
colectie  :  Buzz Books
ISBN  :  978-606-33-3541-9
Traducator(i)  :  Adriana B─âdescu

Despre Sarah Pinborough

Sarah Pinborough

Sarah Pinborough a publicat peste 20 de romane  și câteva nuvele și a scris pentru BBC.

Thrillerul psihologic Prin ochii ei (Behind Her Eyes, 2017)┬á┬áa urcat pe locul 1 ├«n topurile de bestselleruri Sunday Times┬á┬á╚Öi New York Times ╚Öi urmeaz─â s─â fie publicat ├«n 20 de ╚Ť─âri.

Din aceeasi categorie

Vezi toate