lips─â stoc

Procesul. Vol. 75

0% of 100
19,90 lei
lips─â stoc

Chiar în ziua în care împlinea treizeci de ani, Josef K., prim-procurist bancar ┼či celibatar, este arestat, f─âr─â s─â i se aduc─â la cuno ╚Ötin╚Ť─â motivul arest─ârii, de doi agen╚Ťi ai unei agen╚Ťii nespecificate.

Din acel moment, via┼úa lui se schimb─â ireversibil. Judecat de un tribunal aflat într-o cl─âdire cu aspect deplorabil, lui K. nu i se aduce nici o învinuire, de ╚Öi toat─â lumea îl consider─â vinovat. Totul este halucinant ╚Öi ireal, iar K. va încerca în mod disperat s─â afle adev─ârul despre ceea ce i se întâmpl─â, pentru ca, în cele din urm─â, s─â fie ucis „ca un câine“.

Cel mai cunoscut roman al lui Franz Kafka, Procesul a devenit faimos la scurt timp dup─â publicarea postum─â, influen┼úând scriitori precum Jean-Paul Sartre, Albert Camus sau Gabriel García Márquez ┼či intrând în canonul literar major al modernit─â┼úii.

Kafka este cel mai mare scriitor de limb─â german─â al timpului nostru. Poe╚Ťi precum Rilke, romancieri precum Mann par fie s─â p─âleasc─â în compara╚Ťie cu el, fie s─â radieze o lumin─â puternic─â, dar artificial─â. Vladimir Nabokov

Cu cât opera e mai des─âvâr╚Öit─â, cu atât mai pu╚Ťin ne trimite spre autorul ei. [...] Franz Kafka este scriitorul care ╚Öi-a consumat experien╚Ťa de via╚Ť─â în asemenea m─âsur─â, încât referirea la biografie devine superflu─â. Martin Walser

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 26 feb. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Franz Kafka
Traducator(i) : Miruna Bolocan
Tip Coperta : Broșată
Format : 110 x 165
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-3529-7