- 40%

- 40%

-40.01%

Războiul sexelor. Infidelitate, conflicte sexuale și alte lupte din dormitor

Autor: Robin Baker
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 33,62 lei Preț special 20,17 lei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,17 lei
Un altfel de manual de educație sexuală!  Razboiul sexelor. Infidelitate, conflicte sexuale și alte lupte din dormitor face parte din colecția IQ230 a editurii Litera. Robin Baker a scris o carte de popularizare a științei, prezentând o teză revoluționară despre sex, care pune sub semnul...

Un altfel de manual de educație sexuală! 

Razboiul sexelor. Infidelitate, conflicte sexuale și alte lupte din dormitor face parte din colecția IQ230 a editurii Litera. Robin Baker a scris o carte de popularizare a științei, prezentând o teză revoluționară despre sex, care pune sub semnul întrebării supoziții vechi de secole. Autorul pune la îndemâna cititorilor noile descoperiri cu privire la interpretarea comportamentului sexual.

Oamenii își dedică o mare parte din timp sexului și reproducerii, dar petrec mai mult timp vorbind sau gândindu-se la sex decât făcând sex. În ciuda importanței pe care o acordă acestui proces, mulți oameni sunt extrem de derutați de propriile activități, reacții și emoții de natură sexuală.

Procesul evoluției a programat bărbații să cucerească și să monopolizeze femeile, în timp ce femeile, fără să știe vreodată că o fac, caută cel mai bun material genetic de la potențialii parteneri sexuali. În această carte, Robin Baker dezvăluie o serie de adevăruri care pot părea șocante: 10% dintre cei considerați „tații“ copiilor nu sunt tații lor naturali; mai puțin de 1% din spermatozoizii unui bărbat sunt capabili să fertilizeze ovulul (restul se află acolo pentru a lupta împotriva spermatozoizilor altor bărbați); mucusul cervical „inteligent“ încurajează unii spermatozoizi, dar îi blochează pe alții; iar o femeie este mult mai probabil să conceapă ca urmare a unei aventuri întâmplătoare, decât făcând sex cu partenerul ei. 

În cartea sa, Robin Baker își propune să răspundă la o serie de întrebări: De ce, în mijlocul unei relații care ne face să ne simțim fericiți și mulțumiți, simțim uneori nevoia extrem de puternică de a ne înșela partenerul/ partenera de viață? De ce, în timpul fiecărui act sexual, numărul spermatozoizilor eliberați este atât de mare, încât poate reface populația Statelor Unite, și încă o dată pe-atât? și, dacă sunt eliberați într-un număr atât de mare, de ce jumătate dintre ei nu ajung să-și îndeplinească scopul? De ce simțim atât de des nevoia de a face sex, având în vedere că, de cele mai multe ori, nu ne dorim să concepem și un copil? De ce, atunci când ne dorim cel mai puțin un copil, organismul nostru (aparent) ne dezamăgește, iar conceperea se produce? De ce, atunci când ne dorim un copil, organismul nostru (aparent) ne dezamăgește, iar conceperea nu se produce?  De ce ne este atât de greu să aflăm care este cea mai potrivită perioadă în care putem (sau nu) concepe un copil ? De ce penisul are o anumită formă și de ce au loc anumite mișcări în timpul actului sexual? De ce simțim nevoia imperioasă de a ne masturba și de ce unii dintre noi au orgasm în timpul nopții? De ce orgasmul feminin este atât de imprevizibil și atât de greu de provocat? De ce unele persoane simt o atracție mai mare față de persoanele de același sex?

 

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2013
Nr. pagini:
attribute_icon
384
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 X 210
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-8494-88-3
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  1 apr. 2013
Autor(i)  :  Robin Baker
Numar pagini  :  384
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 X 210
colectie  :  Iq230
Categorie  :  Educatie & Cultura Generala
ISBN  :  978-606-8494-88-3

Din aceeasi categorie

Vezi toate